Австрія - одна з найкрасивіших країн Європи з найвищим рівнем життя. Недарма навчання в Австрії є заповітною мрією багатьох наших співвітчизників. Це відмінна можливість отримати блискучі знання, престижну посаду та безліч нових вражень. До того ж, система вищої освіти в Австрії має свої переваги, що роблять навчання за кордоном настільки привабливим в очах сотень тисяч студентів з пострадянського простору.

Переваги вищої освіти в Австрії

По-перше, вища освіта в Австрії будується зовсім за іншими основам, ніж у нас. Суть усього навчального процесу - отримати глибокі і якісні знання, а зовсім не саму «корочку». Саме тому фахівці австрійських вузів дуже затребувані у всьому світі.

Студентам надається повна свобода дій: ви самі вибираєте предмети для вивчення, терміни відвідування лекцій і їх кількість, час здачі іспитів і багато іншого. Це вимагає високої відповідальності і самоконтролю, але результат того вартий! До того ж, немає обмежень ні за віком, ні за термінами навчання.

По-друге, студенти віденських університетів мають величезні можливості при проходженні практики і влаштуванні на роботу, часто в світових масштабах. Чого варта лише практика в таких міжнародних організаціях, як ООН чи ЮНЕСКО. А міжнародний досвід роботи та вільне володіння мовою відкриють привабливі перспективи для престижної високооплачуваної посади.

По-третє, надходження до Відня для багатьох іноземних студентів можливе без іспитів, а в більшості випадків і зовсім на безкоштовній основі. Паралельно з навчанням можна влаштуватися на постійну роботу або надавати разові послуги за договором.

Освіта у Відні здійснюється на німецькій мові. Але не варто зневірятися, якщо ви нею поки не володієте - при багатьох вузах є мовні курси. На них ви забудете, що таке зубріння і сидіння над нудними підручниками. Адже вчитися в Австрії німецької мови можна зовсім по-іншому: в живому спілкуванні, розважальних заходах, іграх, дружніх посиденьках і поступове проникнення в саму логіку мови.

Переваги навчання в Австрії перед вами, але не багато хто знає, як їх отримати і вигідно використовувати. Компанія «Навчання у Відні» створена спеціально для цього. Ми надамо вам повний спектр послуг з адаптації в Австрії  і з радістю допоможемо при вступі в найпрестижніші вузи країни.

Поповнивши ряди австрійських студентів, ви отримаєте не тільки якісну освіту європейського рівня. Ви будете жити і вчитися в гарній країні з давньою багатою культурою, м\'яким кліматом і масою можливостей для самореалізації. Зробіть перший крок до блискучого майбутнього, а компанія «Навчання у Відні» стане вашим провідником.

Наша філія у Вінниці по вyл. 600-річчя, 46 (тур агенція «Панорама Тур») телефон +380 67 766-08-70



Переглядів: 8670
Поширень: 0