Коли над головою - надійний дах, а навколо теплі і затишні стіни - життя прекрасне. І не важливо, де ваш дім: у Вінниці, в Поліссі або Криму. Головне, щоб жити в ньому було зручно і здорово. А для цього ваш будинок теж повинен бути здоровим. Погодьтеся, цегляні, кам\'яні, залізобетонні будинки здоров\'я не додадуть. Але про канадський будинок такого не скажеш. Цей будинок - здоровий, екологічний та теплий.

Каркасні будинки

Здоровий будинок

Сіп панелі являють собою утеплювач у вигляді спіненого пінополістиролу, укладеного між двома пресованими плитами з орієнтованою деревно-стружкової масою (OСП). Пінополістирол складається з 2-х% полістиролу і 98-ми% повітря. Це - гіпоалергенний і нешкідливий для людини матеріал. Досить згадати, що з пінополістиролу виробляють харчову упаковку і посуд.

Орієнтовано-стружкові плити пресуються при високому тиску й температурі з застосуванням деревних смол і сучасного клею. В результаті такої обробки в деревині утворюється поліуретан, який робить плиту більш твердою та надійною. Така плита відповідає гігієнічному класу Е1. Вона не є середовищем для цвілі, бактерій, не гніє та не уражається комахами.

Каркасні будинки за канадською технологією відповідають усім світовим вимогам безпеки та екологічним нормам для житлових будинків. Вони нешкідливі для людини й дружні до навколишнього середовища, чого не можна сказати про традиційні будматеріали на основі цементної сировини.

http://www.cityecobud.vn.ua/ua/

Швидкозбудований будинок

Завдяки каркасній технології та застосуванню термопанелей швидкість монтажу будинку досить висока. Бригада з кількох осіб за 2 - 6 тижнів вибудує будинок повністю. Такій будівлі не потрібна усадка, тому опоряджувальні роботи виконуються відразу після монтажу. Зведення будинку з сіп панелей виконується не залежно від сезону. Не дорогі за собівартістю, але перевірені світовою практикою матеріали, дозволять швидко й відповідно до бюджету добудувати будинок не пізніше, ніж за 3 місяці.

Каркасні будинки за канадською технологією - це оперативне та доступне рішення технічних проблем при будівництві. Канадський будинок - це якісний будинок і добра екологія, здоров\'я та довге життя в теплих, затишних стінах.

Замовити такий будинок ви зможете звернувшись в компанію «Сіті еко буд»
Адреса офісу: 21021, Україна, м. Вінниця, вул. Бевза, 34/6
тел. +380 432 65-63-30
моб. +38 067-709-73-75, +38 097-44-35-466



Переглядів: 14878
Поширень: 0