Спочатку виступила засновник компанії Тасиць Тетяна Валеріївна, яка привітала всіх випусників із закінченням програми “English as a Second Language”.

“Я хочу дать вам большое потверждение за то, что вы делаете вклад в себя, за то, что вы стараетесь, смотрите в будущее и работаете над собой, потому что нет ничего лучшего чем то, когда люди становятся лучше, более образованными, более умелыми, и на самом деле таких людей ценят. Я хочу пожелать вам, чтобы на этом вы не останавливались. И в связи с этим мы решили сделать маленький «шажочек» — создать 7 уровень — бизнес-английский.”

Також Тетяна Валеріївна подарувала сертифікат, який надавав 20% знижку на навчання на 7 рівні кожному випуснику. Чудові новини від засновника компанії приголомшили усіх студентів, які давно чекали бізнес-курсу.

Як завжди, на випуску була присутня директор центру Носулько Олена Михайлівна, яка побажала не зупинятися на досягнутому, йти до своєї мети і використовувати усі здобуті знання на практиці.

Також усіх студентів привітав дует “Сальса Мафія” Павло Вовк та Катерина Кирилащук з танцями “Бачата”, “Бачатанго” та “Мамасіта”.

Враження студентів-випусників від навчання:

Барабаш Руслан: “Подяка курсу й Інні Олександрівні, яка справді віддається своїй справі. Щодо курсу... Курс дуже інтенсивний і дуже цікавий. Надбання знань велике.”

Покуца Юрій: “Чудові курси. Ми дуже раді, що Ви в один прекрасний день завітали до нас в нашу організацію. Дійсно, 6 курс був цікавим. Проявляючи гнучкість, Ваша організація зробила для нас цей курс ще більш цікавим, тому що ті спеціалізовані терміни, які нас цікавили, були в повній мірі розкриті, ми їх освоїли і тепер будемо вживати на практиці.”

Боковець Вікторія: “До цього сертифікату ми довго і старанно йшли. Особисто я розпочала навчання саме зі школи FLASH. Я прийшла на 1 рівень 25 січня 2012 року і сьогодні я отримую свій сертифікат. Протягом навчання у Flash я і мої однокурсники отримали багато знань з англійської мови. Ми стали впевнені, можемо сформувати різні речення, можемо поспілкуватися. Нам все вдасться! Цьому нас навчила школа FLASH! ”

Мордик Ілля: “Спершу я хотів би подякувати вчителю Валентині Михайлівні, адже саме вона зацікавила і привила любов до англійської мови. Хотілося б, щоб рівнів було не 6, а побільше, щоб вивчати і вивчати далі й далі з Flash.”

Крижанівська Інна: “Я дуже задоволена, що відвідала ці курси. Я дуже багато пізнала для себе нового. Завдяки зусиллям і терпінню Валентини Михайлівни ми змогли подолати мовний бар\'єр, і я із задоволенням буду навчатися далі на 7 рівні.”

Ковальчук Юля: “Хочу подякувати моїм викладачам Інні Олександрівні та Валентині Михайлівні, адже завдяки цим людям виникло велике бажання досягати успіху і вивчати мову. Завжди було велике бажання йти на курси після напруженого робочого дня. Навчання ніколи не було важким, окрім домашнього завдання. Дякую за те, що організували такий центр, тому що навчання дуже доступне, зрозуміле і неважке.”

Форостяний Олексій: “Хотел бы поблагодарить руководство центра FLASH. Оригинальный центр. Методика преподавания меня очень поразила. Очень эффективная. Спасибо тому, кто владеет и кто привез этот метод в Украину, в других школах, увы, я такого не нашел.”



Переглядів: 5282
Поширень: 0