Долаю комплекси з центром “FLASH”.

Коровій Валерій ВікторовичГоворячи відверто, мав неабиякий досвід неодноразового повернення до вирішення однієї своєї проблеми – знання англійської мови. По великому рахунку склався комплекс “що це не моє”. З однієї сторони певні навики є, а знання мови відсутні.

Після зустрічі з керівництвом “Flash” на одній з офіційних зустрічей, поцікавився методикою і вирішив спробувати.

Перше враження: важко, часу невистачає по роботі, а тут витрачати ще 2-3 години на домашні завдання. Але як на диво, все швидко переросло в інтерес, які творчі люди називають “наркотик пізнання”. Хаотичний набір слів та речень, які блукали в голові, почали формуватись в чіткій логічній послідовності. Виявив для себе, що англійська мова – дуже логічна мова. Простий та зрозумілий підхід по формуванню речень та словосполучень почав долати мій “комплекс” та острах щодо мовного спілкування. Я це особисто відчув під час останньої закордонної поїздки до Канади. Я почав спілкуватись і мене почали розуміти.

Безперечно, до того що називається вільне спілкуванння ще далеко, проте є чітко виражений процес.

Щодо побажань, можливо це індивідуально, але поки що відчуваю проблему сприйняття “на слух”, тому бажав би на це звернути більше уваги.

Бажаю творчої наснаги та успіхів всьому колективу! Дякую!!!

Заступник міського голови, Коровій Валерій Вікторович



Переглядів: 4145
Поширень: 0