З 24 квiтня по 6 травня 2013 року, в м. Вiнниця відбудеться грандіозна подія - гастролі гастролі розважального центру «Кобзов СІТІ»розважального центру «Кобзов СІТІ».

«Кобзов СІТІ» - це унікальний розважальний комплекс для всієї родини, де розташовано безліч атракціонів та шоу!

На своїх глядачів чекають:

гастролі розважального центру «Кобзов СІТІ»Дитяче шоу «Мультіленд» - це театралізоване ігрове шоу-казка, за участю зірок сучасних всесвітньо відомих Мультиків: Мадагаскар, «Корпорація-монстрів», «Мауглі», «Вінкс», «Маша і ведмідь» та багато інших.

Циркове шоу «Vivat» - ексклюзивне за своєю масштабністю, яскраве феєричне, дійство, не маюче аналогів у світі. Вперше в історіі пересувних цирків України в «Цирку Кобзов» представлено:

  • Атракціон з Італії з дресерованними левами та тиграми;
  • Зібрано найбільшу кількість ілюзійних трюків світового рівня;
  • Підготовлено ексклюзивний реквізит, найскладніші циркові трюки, фантастичні за своєю красою, найкращі костюми, найкращий в Україні балет, найсмішніші клоуни.гастролі розважального центру «Кобзов СІТІ»

Динопарк Юрського Періоду - динозаври-велетні, що були створені та приймали участь у всесвітньо відомому голлівудському блокбастері «Парк Юрського періоду» видатного режисера сучасності С. Спілберга.

Виставка екзотичних тварин «Тераріум» - незабутні мандри в світ рептилій та павукоподібних, зібраних з усіх континентів світу. Крокодили та кобри, скорпіони та велетенські павуки, пітони удави, ящірки та багато іншого.

Нічне шоу «MADNESS» - гастролі розважального центру «Кобзов СІТІ»Ексклюзивне шоу – фантасмагорія, яке розкриває глобальну проблему людства та розповідає про світ з використанням нетрадиційних музичних напрямків Dram&Bass, Aggrotech, DarElektro, танцювальних стилів R&B, Hipp-Hopp, Kramp, з сучасним сюжетом з еротичним забарвленням. Запрошені хореографи, режисери та та учасники таких шоу як «Танцюють всі», «Х-фактор», «Україна має талант», «Майданс».

Чекаємо Вас з 24 квітня по 6 травня за адресою м. Вінниця, вул. Київська, 1 (біля автовокзалу)
Довідки з 10 до 18 години
Київстар (067) 489-54-88
МТС (099) 114-15-98
Life (063) 615-77-06

 

Увага За наявністю квитка здійснюється БЕЗКОШТОВНА комфортабельна доставка глядачів фірмовими автобусами, за зручним для Вас маршрутом.



Переглядів: 6093
Поширень: 0