У випускників розпочинається складний, відповідальний, обмежений в часі період. Коли вже позаду будуть іспити, зовнішні тестування та випускні вечори, з нетерпінням почнеться очікування оголошень про прийом документів до навчального закладу, вибір якого не раз підтверджений в родинному колі та схвалений близькими друзями.

Більшість документів у випускників вже є на руках (диплом про освіту, сертифікат про результати зовнішнього незалежного оцінювання, паспорт). Залишилось сфотографуватись та отримати висновок лікаря про відсутність протипоказань для подальшого продовження навчання у вищому навчальному закладі. Такий висновок оформлюється в медичній довідці форми 086/о.

Вона введена в дію відповідно до Наказу Міністерства охорони здоров\'я України № 302 від 27.12.99 (зі змінами) «Про затвердження форм облікової статистичної документації, що використовується в поліклініках (амбулаторіях)».

Довідка є обов\'язковим медичним документом для подання в приймальні комісії навчальних закладів різних рівнів акредитації, типів, незалежно від їх профілю. Без наявності медичної довідки всі інші передбачені документи навчальними закладами для вступу до них не приймаються.

Довідка форми 086/о свідчить про відсутність протипоказів до занять тим, чи іншим видом діяльності. Довідка видається після огляду спеціалістів ( офтальмолог, невролог, хірург, лор, терапевт та гінеколог ( для жінок ). Для заповнення довідки потрібно мати результати загального аналізу крові, сечі, ЕКГ та флюорографії.

В ПП «ВінАльфа-Мед» Ви маєте можливість в найкоротший строк пройти огляд всіх спеціалістів та отримати заповнену за всіма нормами форму 086/о.

Строк дії такої довідки 6 місяців.

Телефони для довідок: 0432-60-20-90; 0432-60-30-90; 067-430-83-03; 063-47-666-11

Наша адреса: вул. Маліновського, буд. 26, 2-й поверх



Переглядів: 6538
Поширень: 0