На днях у приміщенні Міжнародного товариства «Україна-Польща-Німеччина» відбулась прес-конференція з нагоди відкриття у Вінниці розважального комплексу «Кобзов СІТІ», яку особисто проводив засновник та генеральний директор проекту «Кобзов СІТІ», заслужений працівник культури України – Микола Миколайович Кобзов.

Програма нового розважального комплексу істотно відрізняється від програми звичайного цирку і включає в себе: циркове шоу, зоопарк, парк динозаврів, мульт-шоу, а також екзотичний тераріум.

«Кобзов СІТІ»

«Розважальний комплекс «Кобзов СІТІ» - це єдиний у своєму роді проект, що вперше буде реалізований в Україні. Наша мета – зробити Ваш відпочинок насправді вражаючим, подарувати шоу та розваги європейського рівня! «Кобзов СІТІ» - це те місце, до якого можна прийти веселою компанією разом із дітьми, друзями та родичами і отримати справжнє задоволення від якісного відпочинку» - зазначає Микола Кобзов.

На глядачів чекають:

Дитяче шоу «Мультіленд» - це театралізоване ігрове шоу-казка, за участю зірок сучасних всесвітньо відомих Мультиків: Мадагаскар, «Корпорація-монстрів», «Мауглі», «Вінкс», «Маша і ведмідь» та багато інших.

Циркове шоу «Vivat» - ексклюзивне за своєю масштабністю, яскраве феєричне, дійство, не маюче аналогів у світі. Вперше в історії пересувних цирків України в «Цирку Кобзов» представлено:

  • атракціон з Італії з дресерованними левами та тиграми;
  • зібрано найбільшу кількість ілюзійних трюків світового рівня;
  • Підготовлено ексклюзивний реквізит, найскладніші циркові трюки, фантастичні за своєю красою, найкращі костюми, найкращий в Україні балет, найсмішніші клоуни.

Динопарк Юрського Періоду - динозаври-велетні, що були створені та приймали участь у всесвітньо відомому голлівудському блокбастері «Парк Юрського періоду» видатного режисера сучасності С. Спілберга.

Виставка екзотичних тварин «Тераріум» - незабутні мандри в світ рептилій та павукоподібних, зібраних з усіх континентів світу. Крокодили та кобри, скорпіони та велетенські павуки, пітони удави, ящірки та багато іншого.

Нічне шоу «MADNESS» - Ексклюзивне шоу - фантасмагорія, яке розкриває глобальну проблему людства та розповідає про світ з використанням нетрадиційних музичних напрямків Dram&Bass, Aggrotech, DarElektro, танцювальних стилів R&B, Hipp-Hopp, Kramp, з сучасним сюжетом з еротичним забарвленням. Запрошені хореографи, режисери та учасники таких шоу як «Танцюють всі», «Х-фактор», «Україна має талант», «Майданс».



Переглядів: 6753
Поширень: 0