Сучасна культура в Україні не передбачає на кожному весіллі весільного розпорядника, чи як у народі кажуть тамади, ведучого. Ведучого не має бути «багато», а все ж приділити увагу кожному із гостей на весіллі – таки варто. Весільні забави, приємні несподіванки і сюрпризи. Буде усе - головне бажання молодих, гостей, батьків та тамади з музикою – це їх спільне свято.

Думаю, що ніхто не буде сперечатися з тим, що успіх любого свята, будь то весілля в дорогому ресторані чи корпоративна вечірка, святкування Нового року чи ювілею в першу чергу залежить від ведучого (тамади), він тримає в своїх руках все свято. Тамада тонко відчуває коли і кому треба надати слово, коли налаштувати гостей на романтичний лад, а коли провести веселий, музичний конкурс.

Чому ведучий потрібний на кожному святі

Тамада – не староста

Він не повинен бігати протягом всього весілля з «черговою чаркою» між гостями і кричати «Вип’ємо за молодих!». Гостей на святі не потрібно насильно споювати. Хто прийшов з наміром перехилити зайву чарку – зробить це і без тамади. А хто цього не хоче – змушений буде себе силувати, крім цього, якщо тамада буде разом з гостями випивати – він ризикує не «дожити» до завершення свята.

Тамада – не клоун

Досить часто можна почути думку, що тамада повинен смішити гостей. Це не зовсім так. Не думаю, що буде комусь цікаво протягом усього свята слухати анекдоти чи гуморески – навіть дуже цікаві. Тамада повинен розважати гостей. Це означає органічно поєднувати привітання гостей, конкурсні програми за столом та на танцювальному майданчику з обрядовими елементами на святі.

Чому ведучий потрібний на кожному святі

Тамада – не зірка

Дехто часто людей з культури, мистецтва чи КВНу «грішить» тамадуванням. Власне «грішить», бо швидко забуває, що він не на своєму сольному концерті і починає цілий вечір «затьмарювати» своєю зірковою особистістю справжніх винуватців свята. Часто перетворюється на виставу одного актора. Тамада повинен акцентувати увагу на винуватцях свята, підкреслювати їх позитивні риси і вдало маскувати дрібні недоліки. Він повинен викликати відчуття власної значимості у всіх гостей свята.

Тамада це – шоу – мен

Оригінально поєднуючи всі елементи свята, тамада повинен створити яскраве шоу з кожного свята. Так, власне шоу, щоб запам’яталося на все життя. Бо власне для цього тамаду запрошують на свято. Ви попередньо складаєте сценарій свята, використовуючи усі побажання замовника. Погоджуєте погодинний план свята та перелік запрошених артистів (якщо такі є), створюєте конферанс для кожного моменту у свята. Отже, тамада – це сценарист, режисер та ведучий в одній особі.

Чому ведучий потрібний на кожному святі

Тамада це – розпорядник свята

Через унікальність своєї ролі на святі, тамада змушений брати на себе функції розпорядника. Він узгоджує свою роботу з кухнею, з музикантами, запрошеними виконавцями, салютом і т. д. Він корегує програму свята відповідно до побажань замовника. Але, яким би професіоналом не був тамада, свято в великій мірі залежить від винуватців та гостей, якщо хтось «забув хороший настрій дома», не допоможе найгеніальніший тамада.

Сподіваюсь Ви зрозуміли, що ведучий потрібен на кожному весіллі (святі), адже моє бажання, щоб у всіх наречених весілля пройшло на одному диханні, без непередбачуваних випадків. Я хочу, щоб цей день був наповнений лише позитивними емоціями, а у Вас були сили ними насолоджуватись. Саме тому, я рекомендую Вам починати підготовку до весілля з пошуків весільного розпорядника (тамади).

Шукайте людину близьку вам по духу. Ведучий повинен Вас розуміти проникнутись Вашими бажаннями. Ви повинні відчути, що у вашій відсутності він дивитиметься на весілля Вашими очима.
Невимушена атмосфера, гумор, легка імпровізація на фоні добре продуманого сценарію запальна весела музика святкування проходить на одному диханні !

Досвід проведення – багаторічний (в тому числі великих і малих корпоративів , відкритті торгових центрів , ювілеїв і - звичайно весіль).

Також будь-яка консультація щодо проведення та наповнення оригінальними виступами чи неймовірно яскравими феєрверками. Свято для Вас і разом з Вами!

Чому ведучий потрібний на кожному святі

Звертайтесь до мене, тому що я блискуче організую та проведу:

  • День народження;
  • Ювілей;
  • Хрестини;
  • Родини;
  • Корпоративну вечірку;
  • Новий рік;
  • Весілля

Забезпечу:Тамада Наталя

Незабутні враження, веселий настрій. Романтичні моменти, святкову атмосферу, особливе відчуття родинного свята, ігрову шоу програму.

Адже маю:

Бажання дарувати людям радість, оригінальні костюмовані сценарії, великий досвід у влаштуванні святкових подій.

Також маю великий досвід роботи на виїзному розписі. Креативний сценарій розпису з урахуванням побажань замовника з сучасними та національними традиціями, які нажаль давно забули. Я зроблю Ваш розпис незабутнім та оригінальним з допомогою талановитих артистів, які працюють зі мною в одній команді.

Оригінальні сценарії, цікаві конкурси, нестандартне музичне оформлення та гарний спів тематичних українських пісень у моєму виконанні з забутими та популярними традиціями - в усьому цьому

Вам допоможу я – Наталія, телефонуйте: 063 260-51-85, 095 322-34-94, 52-61-43.

Довірте мені своє свято на день, і Ви будете задоволені цілий рік !



Переглядів: 9679
Поширень: 0