ГО «Подільска агенція регіонального розвитку» оголошує початок навчальної програми «Курс цифрових технологій корпорації Microsoft», в рамках проекту «IDEA» за підтримки «Microsoft YouthSpark». Основними цільовими групами Проекту є молодь віком 13-17 років і 18-24 роки, проте до участі в навчанні запрошуються всі охочі.

Заняття відбуватимуться за адресою: м.Вінниця, вул. Червоних Партизан 7.Графік занять буде сформований відповідно до побажань груп.

Мета проекту – розширення можливостей доступу до інформаційних технологій, удосконалення технічних навичок і можливостей для безробітної чи частково зайнятої молоді, молодих людей у скрутному соціально-економічному становищі, з обмеженими можливостями здоров’я та інших категорій соціально-незахищеноїмолоді. Заняття зорієнтовані на надання соціально-незахищеним прошаркам молоді можливості отримати знання в галузі сучасних інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) і використовувати ці знання для покращення умов життя в місцевій громаді.

Навчальна програма «Курс цифрових технологій корпорації Microsoft» (MicrosoftDigitalLiteracy) http://www.microsoft.com/about/corporatecitizenship/citizenship/giving/programs/up/digitalliteracy/ukr/Curriculum.mspx – це міжнародна програма безкоштовного безперервного навчання молоді і дорослих, яка дозволяє підвищити рівень освіти населення в галузі інформаційних технологій. Програма складається з базових курсів з роботи за комп’ютером, використання програмного забезпечення і обробки цифрових даних(основи роботи з ПК, Інтернет і Веб, програми підвищення продуктивності, безпека та конфіденційність комп’ютерів, цифровий стиль життя тощо).

Навчальна програма підтримує стандарти корпорації Microsoft і міжнародні стандарти в галузі кваліфікації спеціалістів. Слухачі отримують навички практичної роботи з сучасними ІКТ у громадських технічних центрах (CTLC, Community-based TechnologyLearningCenters). Курих Microsoft DigitalLiteracy дозволять набути навичок ІКТ і створити нові соціально-економічні умови для професійного розвитку особистості й покращення якості життя.

Запрошуємо надсилати свої мотиваційні листи на адресу:
[email protected]

Контактні особи:
Олена Заверюха
Антон Горин
Контактний телефон:
+380432 69 44 32
 


Переглядів: 2550
Поширень: 0