Всього ж з початку роботи сервісу ПриватБанку з продажу електронних квитків (лютий 2012 року), жителі України купили через каси та інтернет-сервіси банку вже понад 1,2 мільйона квитків на поїзди, літаки та автобуси.

"Купівля квитків на потяг через Інтернет або наш термінал стала кращим сервісом в Україні, сьогодні кожен третій електронний квиток на поїзд і кожен другий автобусний квиток продається через ПриватБанк, - говорить керівник Напрямки "Електронні квитки” ПриватБанку Христина Кармазіна. - Ми не просто надаємо можливість купити квиток, але і консультуємо клієнтів і забезпечуємо підтримку від моменту бронювання місця до посадки у вагон".

У ПриватБанку очікують майже двократного зростання продажів електронних квитків за підсумками відпускного сезону і впровадження системи посадки за електронними квитками на потяги категорії "Інтерсіті". При цьому, зростатиме обсяг продажу квитків через Інтернет - вже сьогодні більше 60% клієнтів банку купують квитки на поїзд через інтернет-банк і мобільний додаток Приват24.

Крім того, з початком нового футбольного сезону можливість купувати у себе вдома або в офісі квитки на ігри улюбленої команди зможуть вболівальники не тільки дніпропетровського "Дніпра", але й інших грандів футболу - донецького "Шахтаря", київського "Динамо" і львівських “Карпат”.

У Вінницькій області від початку роботи сервісу жителі Вінниці та області придбали більше 8800 квитків на поїзд, автобус чи літак, у травні було продано близько 1000 квитків.



Переглядів: 659
Поширень: 0