Організовані банком екскурсії для дітей дозволять їм не тільки подивитися, як працюють банки, а й навчитися користуватися найсучаснішими послугами і технологіями.

На безкоштовні екскурсії в банк можна записатися в будь-якому відділенні банку в регіоні. Учасником цієї цікавої програми, яка проходить в рамках Національної програми фінансової грамостності ЮніорБанку, може стати будь-який школяр віком від 6 про 17 років.

"Кожній молодій сучасній людині безумовно цікаво пізнавати нові технології, такий банківський досвід користування новими гаджетами школярам надає ПриватБанк, - говорить керівник напряму “Юніорбанк” Юлія Лук\'янчук. - кожен школяр матиме можливість отримати корисні знання в галузі банківської сфери та застосовувати їх у подальшому на практиці у своєму житті. ".

Крім можливості подивитися банк "зсередини", школярі зможуть отримати "дорослу" пластикову карту Юніора і підключитися до електронних сервісів банку. Також у програмі заплановані різноманітні цікаві вікторини, найактивніші учасники яких отримають цікаві подарунки від ПриватБанку.

Програма «Юніорбанк», спрямована на підвищення фінансової грамотності серед школярів, стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні «Юніорбанк» працює в Україні, Росії, Грузії та ряді країн ЄС. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з банківських послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.



Переглядів: 682
Поширень: 0