З 1 серпня всім абонентам тарифних планів зі швидкістю до 54 Мбіт/сек буде доступний Інтернет на реальній швидкості до 100 Мбіт/сек. І все це - без додаткової оплати!

Це стало можливим завдяки використанню новітнього обладнання і технічним розробкам фахівців компанії «ЕВЕРЕСТ».

- «Завдяки завершенню планової модернізації технічного парку та впровадженню прогресивних розробок наших технічних спеціалістів ми змогли забезпечити можливість безперебійного доступу до мережі Інтернет на реальній швидкості до 100 Мбіт/сек для наших абонентів. Важливо зазначити, що швидкість у 100 Мбіт/сек буде доступна кожному окремому абоненту, на відміну від подібних пропозицій, де, найчастіше, вказана сумарна швидкість доступу до мережі Інтернет для групи користувачів» - прокоментував нововведення Костянтин Солоденко, технічний директор компанії «ЕВЕРЕСТ».

- «ЕВЕРЕСТ» тм ніколи не зупиняється на досягнутому. Ми постійно вдосконалюємо якість обслуговування, розширюємо асортимент пропонованих продуктів. Ми щиро піклуємося про те, щоб надавати мешканцям нашого міста тільки найякісніші послуги» - додала Ольга Кондратюк, керівник підрозділу з обслуговування абонентів.

Всі ці переваги дозволяють компанії «ЕВЕРЕСТ»тм залишатися провідним провайдером телекомунікаційних послуг на ринку Вінниці як з позиції передових технічних рішень, так і з позиції якісного обслуговування і сервісу.

Скористайтесь програмою «Чесні 100 Мбіт у кожні руки» та отримайте більше можливостей від якісних послуг



Переглядів: 4675
Поширень: 0