Зняти готівку вони зможуть практично у будь-якому куточку України в будь-який час доби, адже банкомати та відділення ПриватБанку є скрізь, до того ж ПриватБанк відмінив комісію за зняття готівки в банкоматах усіх інших банків, це дуже зручно оскільки працівники Вінницької філармонії проводять концерти не лише у Вінниці, а й поза її межами і при необхідності вони завжди мають доступ до своїх коштів.

Сьогодні керівники бюджетних установ впевнено роблять вибір на користь ПриватБанку, оскільки банк пропонує зарахування коштів на зарплатні карти працівників в режимі онлайн, тобто кошти зараховуються на карту протягом 30 хвилин. Працівники отримують свої гроші вчасно і швидко, без будь-яких затримок. Тільки ПриватБанк пропонує сьогодні безкоштовну послугу – авансове зарахування заробітної плати,без фактичного поступлення коштів від казначейства. До того ж зарплатний проект від ПриватБанку – це не лише гнучкі тарифи і онлайн-допомога бухгалтеру, але й цілий ряд додаткових сервісів та зручностей для користувачіва. Із зарплатною картою клієнт отримує: карту «Універсальну», підключення до інтернет-банку Приват24 - для дистанційного банківського обслуговування, регулярні платежі, платіж за безкоштовним телефоном 3700, SMS-банкінг, SMS-банкінг для смартфонів, екстрені гроші, можливість заробити з допомогою «Бонус Плюс», оформлення додаткових карток для себе та членів родини.

«Для наших клієнтів, які користуються картою «Універсальна» банк надає ряд універсальних можливостей — від встановлення кредитного ліміту до 5 середньомісячних окладів, з пільговим періодом 55 днів ( якщо ви погашаєте кредит до 55 днів, банк не нараховує вам ні відсотків, ні комісій), - говорить Сергій Гапоненко, заступник директора - керівник направлення з надання послуг бюджетним організаціям. - До можливісті отримувати бонуси та 10% нарахувань на залишок власних коштів, підключити інтернет-банк Приват24, з яким можливий цілодобовий доступ до своїх рахунків з домашнього комп’ютера, планшета або смартфона, та перекласти всі свої платежі на плечі банку, замовивши послугу — регулярні платежі. Унікальною послугою є зняття коштів без наявності карти - якщо Ви забули або зламали карту – завжди можна отримати гроші в банкоматі Приватбанку за допомогою нашого унікального сервісу , якого немає в жодному банку України».

На сьогодні Вінницька філія ПриватБанку обслуговує вже близько 50 % бюджетних організацій та установ області. А з початку 2013 року на обслуговування по зарплатним карткам у Вінницьку філію ПриватБанку прийшли близько 1500 працівників бюджетних організацій та установі і їх кількість щоквартально збільшуться.



Переглядів: 4043
Поширень: 0