26 та 27 липня, заміська база відпочинку “Берізка” перетвориться на місце грандіозної вечірки для всіх знавців комп’ютерного заліза та заклиначів програмного коду. Організатори свята - хостинг провайдер Besthosting.ua, медіакорпорація РІА, компанія Win Interactive, веб-студія - Глянец.NETобіцяють, що свято запам’ятається всім та кожному.

Усе по порядку

Літо, сонце, природа, шашлик, гарна музика ось що найчастіше спадає на думку, коли цілий день працюєш за монітором. Тож годі мріяти, потрібно діяти. Лише раз у цьому році, всіх IT-ішників Вінниччини запрошують на унікальну вечірку-фестиваль. Відпочити та поспілкуватися з колегами на природі дозволить тематичне свято. Як все відбуватиметься?

Вечірка розпочнеться 26 липня о 22:00. МС Ванчо Грозний та DJ Muzon розважатимуть гостей до світанку. Організатори обіцяють влаштувати пінну-дискотеку, трішки небезпеки до свята додадуть факіри під час фаєр-шоу. Підтримуватимуть гарячу атмосферу красуні-PJ-ки, а ще в програмі різноманітні конкурси, розваги та фрік-шоу. Потрібно зазначити, що все це відбуватиметься на природі, біля озера, де кожен матиме можливість засмажити шашлик та забутися про міську метушню та робочі будні.

27 липня святкування продовжать розваги на воді. Початок об 12:00. На учасників очікує:

  •  Змагання з волейболу. Визначання найкращих волейболістів (та волейболісток) серед ІТ-шників. Щоб узяти участь в змагання команди потрібно завчасно реєструвати.
  •  Змагання на кращий стрибок “бомбочкою”. Чим більше бризків тим краще.
  •  Гонки на катамаранах.
  •  Естафетні запливи. Цього разу ІТ-шникам доведеться змагатися не в швидкості написання програмного коду або розбору системного блоку на час, а в спритності плавання.

Транспорт

База відпочинку “Берізка” знаходиться в селі Тютьки. Дістатися на свято можна автобусом, що курсуватиме з 20:00 від Будинку офіцерів.

Доїхати можна також на таксі. Вартість поїздки коливається від 65 до 100 гривень.

У цьому напрямку також курсує міжміський автобус до села Прибузьке. Він вирушає з площі Перемоги (Вінниця біля Будинку офіцерів).

Житло

Жити на фестивалі можна у власні палатці. Місця для цього вистачає. На території бази знаходяться також будиночки. Вартість одного 350 гривень, але потрібно зазначити, що їх кількість обмежена, тому хто розраховує на апартаменти бронювати місце варто завчасно.

Вартість

Квитки на IT-PARTY 2013 коштують 40 гривень, а безпосередньо в день заходу 50 гривень. Білети можна придбати за адресою Соборна 11/207 (рекламний відділ редакції журналу “Autohouse”). За деталями звертайтеся: 067-432-23-32, (0432) 67-00-72. Співробітники компаній, що організовують PARTY (Besthosting, RIA, веб-студія “Глянець”, Win Interactive LLC) запрошені безкоштовно.

Щоб отримати запрошення завчасно пишіть на [email protected].

Вечірка - це найкраще місце, де можна і відпочити, і поспілкуватися з колегами вживу.  Тож не будь ламером, приїзди на IT PARTY, “відтягнись” на повну.

Більше інформації на сайті: http://www.itparty.com.ua/

Наша спільнота: http://vk.com/club28414378

Трішки історії

У 2011 році IT PARTY зібрало на борту катера “Пирогов” провідних фахівців спеціальності. Учасники IT Party в пух і прах спростували стереотип, що системні адміністратори відлюдні диваки, які не вміють розважатися. Свято перенеслося із човна на галявину, де пікнік та дискотека набрали чималих розмахів. Саме через це PARTY вирішили відродити.


Переглядів: 5695
Поширень: 0