ПриватБанк і компанія ORIFLAME запустили унікальний мобільний сервіс, який дозволяє консультантам найбільшої в Україні MLM компанії оплачувати замовлення банківськими платіжними картами. Спеціальний мобільний додаток для смартфонів, розроблений для ORIFLAME програмістами банку, дозволяє приймати оплату за картками Visa і MasterCard на будь-якому смартфоні через міні-термінал або безконтактним способом - скануючи карту камерою смартфона.

"Я впевнений, що вже до кінця року кількість платежів за допомогою цього красивого і зручного сервісу зрівняється з обсягом традиційної оплати готівкою, - говорить заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь. - Додаток глибоко інтегрований в бізнес компанії і для його запуску потрібно спочатку розібратися в ньому і органічно вмонтувати новий механізм оплати в стандартні бізнес-процеси".

Мобільний еквайрiнг для ORIFLAME працює на будь-якому Apple і Android смартфоні або планшеті. Завантажити додаток можна безкоштовно, для використання сервісу достатньо бути зареєстрованим консультантом ORIFLAME. При цьому, всі платежі за допомогою мобільного еквайрiнгу ПриватБанку захищені багаторівневою системою безпеки, яка практично виключає можливість несанкціонованого доступу до картки.

"У перші два дні після запуску сервісу можливістю оплати картою скористалися понад 200 консультантів компанії, - говорить операційний директор ORIFLAME Україна Сергій Полубоярцев. - Безкоміссіонний прийом безготівкових платежів істотно полегшує роботу наших консультантів, спасибо банку за відмінну ідею та її втілення, ми отримуємо прекрасні відгуки ".



Переглядів: 3338
Поширень: 0