«Київстар» запровадив інноваційну послугу «Мобільні гроші», яка дозволяє сплачувати за комунальні послуги, Інтернет та ТБ, рахунки, штрафи, товари косметичних компаній, погашення кредитів, поповнення кредитних карт, переказ коштів та отримувати готівку за допомогою телефону.

Сплати за комуналку  на дачі, - з власного мобільного

Варто зазначити, що одноразово можна здійснити платіж не більше ніж на 1 тис. грн., а за місяць сума по всім платежам не повинна перевищувати 10 тис. грн. Дуже зручна послуга, завдяки якій можна в любий час з будь-якої місцевості зробити термінові платежі. До прикладу, забули сплатити за електроенергію і згадали лише в потязі, їдучи у відпустку? Не турбуйтесь, що повернетесь, а квартира без електропостачання, - ситуацію з оплатою легко вирішити навіть у потязі: зі свого мобільного «Київстар». Просто, дотримуючись покрокової інструкції послуги «Мобільні гроші», здійснюєте платіж. До того ж у «Київстар» вже працюють над інтерфейсом виключно з SMS та USSD.

Наталія ДАДІВЄРІНА

«Послуга «Мобільні гроші» працює швидко і просто, необхідно зробити лише кілька простих кроків на сайті www.money.kyivstar.ua - це займе всього кілька хвилин», - говорить Наталія ДАДІВЄРІНА, PR-менеджер Київської філії «Київстар». Її колега, Леся ЗАПОРОЖЕЦЬ, начальник відділу управління і розвитку послуг мобільного комерції додає: «Ми передбачили, що для зручності абонентів всі введені параметри можна зберегти навіть як шаблон і згодом вводити тільки необхідну суму. Або можна зробити платіж регулярним - тоді переказ буде здійснюватись автоматично».

Сплати за комуналку  на дачі, - з власного мобільногоСплати за комуналку  на дачі, - з власного мобільного

Фінансова послуга з переказу коштів на користь торговців і одержувачів платежів надається абонентам фінансовою компанією «Контрактовий дім», яка є партнером «Київстар». Послуга доступна абонентам передплаченого зв’язку «Київстар».



Переглядів: 4803
Поширень: 0