Я вдячна страховій компанії «МІСТО» за порятунок Володі, я ніколи не думала, що ця біда може статись зі мною чи моїми рідними, - розповідає мати учня Вінницької загальноосвітньої школи №18 Володимира Блажієвського Тетяна Рак. – Я б самотужки не змогла б оплатити лікування дитини, у нього була обпечена спина, ноги, руки.

Під час святкування Івана Купала 14 – річний Вова разом з іншими підлітками стрибав через багаття і, не розрахувавши відстань, впав у вогонь.

Рано-вранці восьмого липня мені зателефонувала жінка і запитала чи може вона отримати страховку на лікування сина, - розповідає начальник управління особистого страхування ПАТ «Страхова компанія «МІСТО» Олена Войцехівська, - назвала прізвище і розповіла про те, що трапилось. Сказала, що сина направили в опіковий центр. Ми взялися за організацію медичної допомоги. Так, Володя перебував на лікуванні майже місяць: хлопець отримав сильні опіки, в деяких місцях вони були 3-4 ступенів. Йому робили пересадку шкіри. На лікування пішло п’ять тисяч гривень.

Кошти нам надала страхова компанія «МІСТО», - каже Тетяна Рак, - мій син був застрахований по програмі «Школяр». Я спочатку скептично ставилась до страхування. Думала, що це мене ніколи не стосуватиметься. Але 54 гривні на рік - це не великі гроші. Застрахувала. А тут така біда трапилась і страхова компанія дійсно допомогла врятувати мого сина.

Тетяна Рак розповіла, що була приємно здивована тим, як оперативно спрацювала страхова компанія, і тим, що всі необхідні ліки доставлялись у лікарню кур’єром в короткий термін.

Сьогодні вже все позаду, слідів від опіків майже не видно, - каже вдячна жінка, - а дітей таки потрібно страхувати, бо вони часто бувають необачними.



Переглядів: 3683
Поширень: 0