В оновленому ресторані передбачено 70 посадочних місць у залі та 124 – на терасі. Ресторан зможе обслуговувати понад 4500 гостей щодня. В оновленому ресторані працюють близько 100 осіб.

МакДональдз на Соборній знову працює

«МакДональдз у м. Вінниця обслуговує відвідувачів з 2000 року. За роки роботи заклад став популярним місцем сімейного відпочинку для жителів Вінниці. У реконструкцію закладу компанія інвестувала понад 10 млн грн. Переконана, що оновлений МакДональдз подарує відвідувачам ще більш яскраві враження від візитів», - зазначила Оксана Чопа, старший директор із виробництва «МакДональдз Юкрейн».

Реконструкція вінницького МакДональдз виконана в сучасному дизайні компанії – Purely Simple 2. Він був розроблений європейськими дизайнерами спеціально для МакДональдз. У декорі присутні яскраві кольори, білі лампи неординарної форми, які складені в цікаву композицію. Також в ресторані було змінено принти на стінах: тепер на них нанесені абстрактні зображення. Використовувані принти ексклюзивні – вони не повторюються в жодному з МакДональдз в Україні.

Реконструкція ресторану також торкнулася і кухні. Зокрема, було встановлено нове обладнання, і тепер страви будуть готуватися на столах з підігрівом поверхні.

МакДональдз працює з 06:00 до 24:00. Крім цього, відвідувачі можуть зробити замовлення за допомогою вікна експрес обслуговування, яке функціонує цілодобово.

У закладі передбачено лінію МакДрайв для автомобілістів, яка оснащена сучасною системою електронного прийому замовлень. МакДрайв буде обслуговувати відвідувачів цілодобово.

 

Оновлення кімнати для проведення дитячих днів народжень дозволить проводити дитячі свята для 15 осіб. Керівництво закладу планує організовувати близько 230 дитячих Днів народжень щомісяця. Також для активного перебування дітей у МакДональдз біля тераси встановлено ​​сучасну дитячу гірку.



Переглядів: 5223
Поширень: 0