- На початку вересня ми з жінкою вирішили застрахувати свою Нюрку, - розповідає мешканець села Заруддя Оратівського району Михайло Кухар. – Щось так подумали собі, хто його знає, що може трапитись, колись за радянських часів постійно страхували. А зараз живемо з пенсії та з молочка. Не приведе Господь щось з Нюркою…, хай буде застрахована.

Михайло Миколайович застрахував свою корівку Нюрку на 8 тисяч гривень у ПАТ «Страхова компанія «МІСТО»

Михайло Миколайович застрахував свою корівку Нюрку на 8 тисяч гривень у ПАТ «Страхова компанія «МІСТО». Пенсіонерів годувальниця виручала: давала до 25 літрів молока. І все було б добре та корова почала кульгати. Викликали місцевого ветеринарного лікаря. Лікування результату не дало, бо у корови був вивих скакального суглобу задньої лівої ноги.

- Спочатку Нюрка катульгала, а потім перестала ставати на ноги, - каже Михайло Миколайович. – Згодом почались пролежні. 24 жовтня ми звернутися до страхової компанії для заявлення страхового випадку. В цей же день на місце пригоди прибув представник страхової компанії. Оглянувши тварину, було прийнято рішення проведення вимушеного забою, тобто корову потрібно здати на м’ясопереробне підприємство.

Оперативно отримавши всі необхідні документи,страхову виплату ПАТ "Страхова компанія "МІСТО" провела достроково: вже першого листопада Кухар отримав кошти для купівлі нової годувальниці.

- Ми вже з жінкою придивились собі корівчину, - поділився вдячний господар, - так що без молочка не будемо. Як добре, що Нюрка була застрахована. Нову корову обов’язково застрахую. Мої сусіди теж вже спохватились і почали думати про страхування корів. На своєму прикладі бачу: страховій компанії «МІСТО» можна довіряти. Втратити тварину можна за різних обставин, а на купівлю іншої грошей на селі нема. Отож береженого Бог береже.

***

Сьогодні добровільним страхуванням тварин охоплено всього третина власників великої рогатої худоби, зрозуміло, що це пов’язано з низькою платоспроможністю селян. Проте втрата годувальниці - це дійсно горе для родини, якому у всьому цивілізованому світі продумали механізм захисту – страхування.

ПАТ «Страхова компанія «МІСТО» пропонує страхування тварин на найвигідніших умовах в регіоні. В період з 01.07.2013 року по 13.12.2013 року власник худоби може купити страховий поліс за акційною ціною у 160 гривень, а також прийняти участь в розіграші доїльної установки. Застрахувати корівку можна звернувшись в офіс компанії за адресою Вінниця, вул. Хлібна, 25 або у будь-яке відділення «Укрпошти» по вашому регіону.



Переглядів: 3844
Поширень: 0