Як зауважила організатор заходу та голова правління Вінницької обласної громадської організації «Територія мам» Валентина Ткачук, свято відбуватиметься за підтримки управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації. Також вона відзначила, що метою проведення заходу є ознайомлення родин із сучасною інформацією стосовно вагітності, батьківства, виховання, розвитку та здоров’я дітей, відродження справжніх сімейних цінностей та культури спілкування в родині.

прес-конференція Вінницької обласної громадської організації «Територія мам»

Основними моментами змісту проведення заходу є заплановані цікаві і корисні лекції, семінари та майстер-класи від провідних спеціалістів на теми підготовки до пологів, грудного вигодовування, батьківства в цілому та альтернативної освіти. Окрім того, на маленьких гостей свята чекають творчі майстерні, аквагрим, прокат дитячих карнавальних костюмів, велика розмальовка для дітей та багато інших цікавих і веселих заходів.

ГО «Територія мам» запрошує всіх бажаючих взяти участь у «Святі батьківства», яке проходитиме 16 листопада у м. Вінниці, в приміщенні готелю «Поділля» з 11:00 до 18:00.

 


Переглядів: 3264
Поширень: 0