«Набережний квартал»: «Ми не просто будуємо квартири, ми і надалі залишаємося партнерами для наших клієнтів»

Набережний квартал

Отже, 60 квартир здано! Перші жителі комплексу «Набережний квартал» уже можуть розпочинати оздоблювати свої оселі. Компанія надає клієнтам можливість замовити проект дизайну і виконання робіт із облаштування помешкання у фахівців «Набережного кварталу». До речі, чимало клієнтів забажали, щоб їхні квартири мали індивідуальне планування. І це було одразу враховано: перепланування квартир було здійснено ще в процесі будівництва. Такою послугою власники квартир активно скористалися, адже в «Набережному кварталі» будівництво секції, перепланування квартир і навіть ремонтні роботи ведуться паралельно. Забудовник подбав і про те, щоб цей процес був максимально зручним.

Набережний квартал

А мешканцям першої секції житлового комплексу вже облаштовано безперешкодний прохід до під’їзду. Враховано все! Фасадуже повністю відкритий: прибрано будівельну техніку, розібрано огорожу, покладено бруківку.

- Ми не просто будуємо квартири, ми залишаємося партнерами для наших клієнтів, - зазначає керівник прес-служби будівельної компанії Ольга Романенко. – Жителі комплексу «Набережний квартал» можуть бути впевненими, що компанія-забудовник супроводжуватиме їх і надалі, вони завжди зможуть до нас звертатися.

Будівельна компанія допомагає клієнтам підготувати й необхідні документи, щоб мешканці швидко та без зайвих турбот змогли отримати право власності на свої квартири.

- Ми хочемо зекономити час наших клієнтів, - пояснює Ольга Романенко. – Тому багато «паперових» справ «Набережний квартал» бере на себе.

«Кожному клієнту ми пропонуємо індивідуальне рішення для його оселі»

У кожній квартирі першої секції встановлено вікна, вхідні двері, засклені лоджії,встановлені сучасні котли опалення, лічильники на газ, воду, електрику. Більше того: деякі клієнти заздалегідь замовили додаткові електроточки у своїй квартирі і вже мають індивідуальну електророзводку. І ще один приємний бонус для жителів: стіни квартир не потребують додаткових штукатурних робіт, вони вже готові для поклейки шпалер!

- «Набережний квартал» завжди з повагою ставиться до вимог і смаків своїх клієнтів, - розповідає керівник прес-служби будівельної компанії Ольга Романенко. – Приміром, ще до здачі квартир, деякі власники замовили як додаткову послугу встановлення теплої підлоги – і це вже виконано! Інші - цією можливістю скористаються вже після здачі квартири. Бажання клієнта для «Набережного кварталу» - це закон і обов’язок, це наш принцип роботи. Так, власник однієї з квартир замовив облаштувати не тільки підлогу з підігрівом, а й стіни. Якщо це потрібно людині – ми обов’язково це робимо! Забезпечення комфорту клієнтів – це наше першочергове завдання. Тільки так працює «Набережний квартал».

Набережний квартал

І в цих словах можна не сумніватися. Чого вартий лише вигляд парадного входу в під’їзд! Це просто витвір мистецтва: нестандартна форма вхідних дверей із прозорого закаленого скла, а сходові клітки обкладені надзвичайно красивою керамічною плиткою. Таке рішення і таке оздоблення - це вже не забаганка мешканців, це європейський стандарт якості від «Набережного кварталу».

- У наших будинках, де б вони не зводилися, все спрямоване на те, щоб дати людині можливість отримувати емоційне задоволення від життя, - додає Ольга Романенко.

Усі 60 квартир у першій секції житлового комплексу «Набережний квартал» уже мають своїх власників. Наразі завершується зведення верхнього поверху в другому та третьому під’їздах. Компанія «Набережний квартал» у 2015 році планує повністю завершити і здати в експлуатацію житловий комплекс із облаштуваннямусієї території у м. Вінниці по вул. Чороновола, 29 .

За детальнішою інформацією і з усіма питаннями щодо придбання квартир звертатися за адресою:

Центр продажів:
вул.Чорновола, 29, тел..: (0432) 52-66-30, 067-430-30-12.

Центральний офіс:
вул.Козицького, 51, ТРК «SkyPark” (вхід з вул.Соборної), тел.: 050-30-30-903.



Переглядів: 11355
Поширень: 0