На Ярмарку будуть представлені ялинки, подарунки, в т.ч. хенд- мейд, іграшки, сувеніри, косметика, піротехніка, продукти харчування, напої ... словом, все те , що нам необхідно купити для того, щоб прикрасити будинок, накрити святковий стіл і порадувати близьких. Кожен день триватиме дегустація різноманітних напоїв, національних страв і інших ласощів.

Родзинкою ярмарку стануть оригінальні подарунки, замовити які можна буде тільки на Ярмарку. Дід Мороз і Снігуронька зустрінуть вас і проведуть у розважальну зону - міні - кінотеатр для дітей і надувний батут. Також, можна буде замовити привітання від Діда Мороза та Снігуроньки для своєї малечі

На кожного покупця очікує МЕГА - розіграш призів 25 грудня! Призів і, відповідно, призерів буде дуже багато - адже в Мегамоллі проходить Головний Новорічний Ярмарок. Захід підтримує Департамент адміністративних послуг Вінницької міської ради.

УВАГА: на Ярмарку можна буде придбати квитки на Дитячі Новорічні свята, які проходитимуть 3,4 та 5 січня 2014 року в Мегамолл-Експо о 12.00 та о 17.00. На вас очікує розважальна програма та солодкий подаруночок. Ціна: 25 грн. Також, квитки продаються в дитячому ігровому кафе "Мегамоша".

ТРЦ Мегамолл, м.Вінниця, вул.600-річчя,17, тел. 0432 507050, megamoll.com.ua



Переглядів: 5678
Поширень: 0