Одним з факторів непліддя є непрохідність маткових труб. Частіше за все вона ассоціюється з перенесеними запальними захворюваннями жіночої статевої сфери. Але інколи виникає і у тих жінок, що ніколи в житті не зверталися до гінеколога окрім як для профілактичного огляду. http://vinnitsa.oxford-med.com.ua/

Ще 5-10 років тому прохідність труб перевіряли виключно за допомогою метросальпінгографії — рентгенологічного методу дослідження. Іноді використовували (а подекуди і продовжують використовувати) метод гідротубації, який дозволяв не тільки провести діагностику, а й «розправити» маткові труби. Щоправда при використанні гідротубації виникали певні ускладнення, та й саму процедуру ніяк не можна назвати комфортною.

На сьогоднішній день світовою спільнотою найбільш безпечними та інформативними вважаються два методи оцінки прохідності маткових труб: лапароскопічна візуалізація та ехогістеросальпінгоскопія (ЕхоГСС).

В «Оксфорд медікал» використовується саме остання методика, яка є інформативною, малоінвазивною та не потребує знеболення. Сама техніка проведення ЕхоГСС передбачає можливість використання її в амбулаторних умовах, а також мінімізацію ризику ускладнень.

Процедура проводиться під постійним УЗД-контролем, завдяки чому майже стовідсотково виключаються такі ризики звичної на пострадянському просторі гідротубації, як гідравлічний удар, розрив непрохідної маткової труби, розвиток гідросальпінксу та інші ускладнення.

Контроль прохідності маткових труб є обов’язковим етапом діагностики непліддя (навіть якщо жінка вже має дитину), а також входить у курс підготовки до використання новітніх репродуктивних технологій. Виберіть зручний для вас день та час і зверніться до медичного центру «Оксфорд Медікал-Вінниця». Приходьте – та Ви відкриєте для себе якісно новий рівень надання медичних послуг від найкращих професіоналів http://vinnitsa.oxford-med.com.ua/

Дізнайтеся про діючі акції та спеціальні пропозиції за телефонами:
(0432) 677 – 000, або 067 431 08 77.

Пропонуємо послуги: уролога, проктолога, гінеколога, УЗД-кабінету, ЕКГ, дерматолога, косметолога, терапевта.

Ліц.МОЗУ АВ №492131 від 02. 09. 2009


Переглядів: 4097
Поширень: 0