У лютому 2014 року ПАТ «Вінницягаз» оприлюднило запас вільних потужностей на точках приєднання до газових мереж на офіційному сайті. Це нововведення стало актуальним для будівельного ринку та представників бізнесу різного рівня. Адже для будь-якого забудовника чи інвестора на першому етапі будівництва ключовим питанням стає можливість підключення новобудови до інженерних комунікацій.

«Відтепер кожен, хто планує підключитись до газових мереж, може зайти на наш сайт і отримати інформацію щодо технічних, вільних і пропускних потужностей з адресами ГРП у Вінницькій області», - пояснює 1-ий заступник голови правління – головний інженер ПАТ «Вінницягаз» Петро Шкварко, - «Перед початком будівництва замовнику варто звернутись до нас аби уточнити дані з веб сайту, адже пропускна потужність на точках приєднання постійно змінюється».

Дані про наявні величини потужності можна отримати за посиланням http://vingaz.com/wp-content/uploads/2014/02/PAT-Vinnytsyahaz.-Monytorynh-moschnosty.pdf. Інформація постійно оновлюється. Таким чином ПАТ «Вінницягаз» запроваджує нові стандарти об’єктивного, прозорого і недискримінаційного доступу до Єдиної газотранспортної системи України.

ДОВІДКА:

Публічне Акціонерне Товариство «Вінницягаз» займається розподілом, транспортуванням та постачанням газу.

Щорічний обсяг транспортування становить 1 млрд. 71 млн. метрів кубічних.

На підприємстві працюють 2,7 тис. працівників

Система газопостачання Вінниччини - це понад 16 тисяч кілометрів газопроводів та 2,6 тисяч газорегуляторних пунктів.

ПАТ «Вінницягаз» забезпечує блакитним паливом 426 тисяч сімей Вінницької області, що становить 80% домогосподарств регіону.

Нашими клієнтами є 250 промислових підприємств, найбільші з яких - ДП «Укрспирт», Вінницька кондитерська фабрика «Roshen» та Немирівський спиртзавод.



Переглядів: 3955
Поширень: 0