Встигни підключити у лютому Інтернет та кабельне телебачення від Еверест ТМ та отримайте акційний тариф протягом півроку!

А ще відчуйте всі переваги користування послугами від Еверест ТМ:      Інтернет на швидкості до 100 Мбіт/с     Кращі рейтингові канали – цікаві фільми, захоплюючі програми та яскраві шоу для кожного.     Цілодобовий сервіс – від консультації до виїзду ремонтної бригади. Без обідніх перерв та вихідних.     Стабільна робота мережі – сучасне обладнання працює безперебійно.     Автоматичне нарахування бонусів – 20% від витрачених коштів повертаються у вигляді бонусів.     Зменшення абонплати – знижка до 99%**.     Збільшення трафіку – на 50% більше**.     Універсальну картку знижок EVERCARD – суттєві знижки в магазинах та закладах Партнерів.     Безкоштовне навчання у Школі Інтернет – будь з комп’ютером на «ти»***.     Щотижневі розіграші подарунків – цінні призи чекають на тебе.        * Можливість користування тарифним пакетом "Нове безмежжя", за ціною 50 грн. 00 коп., за умовами акції "Зважена пропозиція", (Наказ №1 ОД-Р від 24.01.14 р.) Регулярна вартість тарифного пакету "Нове безмежжя" 99 грн. 00 коп., 50 грн.00 коп. менше 99 грн. 00 коп. приблизно в 2 рази. ** Відповідно до бонусної програми «ЕверОК». Детальніше на сайті everok.vn.ua. *** Скористатись пропозицією без додаткової оплати можуть лише абоненти послуги доступу до мережі Інтернет від торговельної марки "ЕВЕРЕСТ" пакетів "Горизонт", "Далечінь", "Нове безмежжя", "Нове безмежжя плюс" та абоненти пакетів без обмеження трафіку.

А ще відчуйте всі переваги користування послугами від Еверест ТМ:

  • Інтернет на швидкості до 100 Мбіт/с
  • Кращі рейтингові канали – цікаві фільми, захоплюючі програми та яскраві шоу для кожного.
  • Цілодобовий сервіс – від консультації до виїзду ремонтної бригади. Без обідніх перерв та вихідних.
  • Стабільна робота мережі – сучасне обладнання працює безперебійно.
  • Автоматичне нарахування бонусів – 20% від витрачених коштів повертаються у вигляді бонусів.
  • Зменшення абонплати – знижка до 99%**.
  • Збільшення трафіку – на 50% більше**.
  • Універсальну картку знижок EVERCARD – суттєві знижки в магазинах та закладах Партнерів.
  • Безкоштовне навчання у Школі Інтернет – будь з комп’ютером на «ти»***.
  • Щотижневі розіграші подарунків – цінні призи чекають на тебе.

* Можливість користування тарифним пакетом "Нове безмежжя", за ціною 50 грн. 00 коп., за умовами акції "Зважена пропозиція", (Наказ №1 ОД-Р від 24.01.14 р.)
Регулярна вартість тарифного пакету "Нове безмежжя" 99 грн. 00 коп., 50 грн.00 коп. менше 99 грн. 00 коп. приблизно в 2 рази.
** Відповідно до бонусної програми «ЕверОК». Детальніше на сайті everok.vn.ua.
*** Скористатись пропозицією без додаткової оплати можуть лише абоненти послуги доступу до мережі Інтернет від торговельної марки "ЕВЕРЕСТ" пакетів "Горизонт", "Далечінь", "Нове безмежжя", "Нове безмежжя плюс" та абоненти пакетів без обмеження трафіку.

Дізнатись більше



Переглядів: 4376
Поширень: 0