Понад 11 тисяч співробітників ПриватБанку по всій Україні вирішили перерахувати свою денну зарплату на спеціальний рахунок Міністерства оборони, щоб підтримати українську армію. Як повідомили в прес-службі банку, ще понад 10 тисяч співробітників ПриватБанку в рамках цієї громадянської ініціативи перерахують до фонду розвитку армії особисті кошти без прив’язки до розміру одноденного заробітку.

Першими, хто перерахував свої гроші на розвиток української армії, стали керівники банку.

«Про те, як і куди можна перерахувати гроші, щоб підтримати нашу армію, останніми днями запитували багато наших співробітники: касири, операціоністи, керівники філій із сотень міст України. Ми вирішили всім банком підтримати цю ідею, провівши опитування серед співробітників банку, – зазначив Голова Правління ПриватБанку Олександр Дубілет. – Першими свій денний заробіток перерахували я і всі члени правління банку. Внесок кожного співробітника дуже важливий у цей переломний для країни час».

Як повідомляє прес-служба банку, усі зібрані кошти, а це мільйони гривень, буде перераховано на спеціальний рахунок Міністерства оборони України, створений урядом для фінансування оперативних заходів, необхідних для зміцнення обороноздатності країни. Приєднатися до цієї громадянської ініціативи можуть і всі клієнти банку, перерахувавши кошти за такими реквізитами:

Одержувач: Міністерство оборони України

ЄДРПОУ: 00034022

Банк: Державне Казначейство України, м. Київ

МФО: 820172

Реєстраційні рахунки:

31254307218611 – матеріально-технічне забезпечення;

31257304218611 – медичне забезпечення.



Переглядів: 3578
Поширень: 0