Минулими вихідними на третьому поверсі ТРЦ «Feride plaza» відкрився бутік дитячого одягу «Elizabeth». Тут продаватимуть одяг дитячої лінії авторства одного з самих титулованих дизайнерів нашого міста Олександра Очеретного. Повноцінну дитячу колекцію дизайнер створив вперше, а надихнула його на це шестирічна донька Ліза, іменем якої і названо магазин.

Стильні маленькі леді одягаються у Олександра Очеретного

Всього тиждень тому на Вінницьких днях моди відбулось дефіле, на якому було презентовано вбрання лінії «Elizabeth». Маленькі моделі гордо та статечно демонстрували казкові шати, нагадуючи чепурних лялечок.

Стильні маленькі леді одягаються у Олександра ОчеретногоСтильні маленькі леді одягаються у Олександра Очеретного

Стилізований у романтичному та вишуканому стилі «Прованс» магазинчик, пропонує дизайнерські речі у ціновому діапазоні від 350 до 1600 грн. Пальто, жакетики, блузи, спідниці і багато-багато чарівних лялькових сукенок. Найдорожче коштують вироби ручної роботи з ексклюзивних жакарду, велюру, батисту, з кропіткою працею по оздобленню. Довершеними ансамблями вони прикрашають стіни затишного бутіка. Всі вироби виконані з натуральних тканин – комфорту маленьких модниць дизайнер приділив особливу увагу. Аксесуари (ручна робота за розробкою Олександра Очеретного) теж мають доступні ціни: від 250до 400 грн. Це гарненькі обідки та уквітчані віночки, а також милі плетені беретики.

Стильні маленькі леді одягаються у Олександра Очеретного

Олександр Очеретний вважає, що культуру вбрання потрібно виховувати з юного віку, так само як етикет та манери. Маленьким паняночкам (від 6 до 12 років), які так полюбляють елегантний та стильний образ, як у дорослих принцес, повинні сподобатись насичені романтичним флером вбрання з воланами, оборками, мереживом, кантами, маленькими комірцями та кишеньками, призбираними рукавчиками та спідничками. Всі речі від «Elizabeth» поєднує простий крій, пастельні та м’які кольори та елегантний стриманий вигляд. «Elizabeth» - це стиль юних леді!



Переглядів: 11852
Поширень: 0