Усі власники карток Юніора від ПриватБанку відтепер матимуть 10% знижки, яка зараховуватиметься на рахунок Бонус Плюс, при розрахунку картою за розваги в усіх комплексах Дитячої планети. Вінничанин Володимир Коловодюк став одним з першим, чий син скористався картою Юніора.

З картами Юніора від ПриватБанку відпочинок обійдеться дешевше- Напередодні у сина Артема був день народження - 10 років, - розповідає пан Володимир. - Але це був робочий день, тому вирішили відзначати свято на вихідні. І в сам день народження ми подарували Артемку карту Юніора від ПриватБанку, щоб вчився користуватись грошима. А вже у вихідні син запросив 11 своїх друзів відсвяткувати день народження у Дитячій планеті. Ми одразу скористались карткою Юніора і мали суттєву економію за відвідування дитячого майданчика з батутами та за святкування Дня Народежння. Однією картою ми розрахувалися за усіх наших гостей.

Дитяча планета - другий в України розважальний комплекс з найбільшою батутною зоною. Для розваг дітей і дорослих - 800 кв.м батутів, лабіринти, гірки, дитячі атракціони та 10 кімнат для святкування днів народжень.

- У вихідні дні наш розважальний комплекс відідує близько 1000 дітей та бітьків, - говорить виконуючий обов’язки директора Валерія Проніна. - Ми позиціонуємо себе саме як сімейний розважальний комплекс.

Для отримання карти Юніора від ПриватБанку достатньо звернутись у найближче відділення ПриватБанку. З собою необхідно мати свідоцтво про народження дитини, а одному з батьків - паспорт та телефон. Ваша дитина отримає особисту банківську картку із безкоштовно нарахованими 10 гривнями на бонусний рахунок.

- Усі іменинники, які прийшли святкувати день народження у Дитячу планету, також безкоштовно отримують у подарунок карту Юніора. Також якщо батьки розраховуються за розваги дітей своєю картою ПриватБанку, вони теж мають право на 5% знижку, а діти теж безкоштовно отримають свою, дитячу карту, з 10% знижкою - додає Катерина Тарасевич, керівник напрямку розвитку програми Бонус Плюс.

У Вінницькій області понад 11 тисяч дітей віком від 6 до 17 років вже користуються картою Юніора.

ЮніорБанк спрямований на підвищення фінансової грамотності серед школярів, і стартував з 2009 року в Україні. Сьогодні Юніорбанк працює в Україні, Росії, Грузії та ряді країн ЄС. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з банківських послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.



Переглядів: 5876
Поширень: 0