Кожен понеділок з 17:00 до 18:00 в нашому офісі керівник вінницького представництва Владислав Кабачій, практикуючий трейдер, проводить аналітичний огляд фінансових ринків. Традиційно проводить аналіз ринкової ситуації попереднього тижня у світлі представлених рекомендацій і очікувань «Візерунок» ринку (зона входів, час, сигнали) по двох парах EUR / USD, GBP / USD. Також розглядаються інструменти , що цікавлять наших трейдерів  і даються відповіді на запитання учасників.

Кожен понеділок в 18:00 в нашому офісі експерт на фінансовому ринку з питання інвестицій проводить інвестиційний семінар на тему «Інвестиції - сучасні можливості». На семінарі ви дізнаєтеся, як правильно сформувати портфель інвестора з використанням різних комбінацій фінансових інструментів, враховуючи допустимий рівень ризику і демонструються результати тижневої прибутковості на основі реального портфеля, структура портфеля переглядається і коригується щотижня на підставі вироблених критеріїв.

Кожну вівторок і середу в 18:00 ми проводимо фінансові тренінги на основі гри «Ключ до багатства» (прототип гри Роберта Т. Кийосаки «Cashflow» адаптовану під реалії нашої країни). Тренінг «Ключ до багатства» - це фінансовий тренажер власного життя, де без ризику для власних грошей ви можете спробувати різні моделі досягнення фінансового благополуччя і вибрати ту, що підходить саме для Вас. В ході гри досвідчений ведучий - трансформаційний тренер, коуч, фінансовий консультант, допоможе розібрати слабкі місця кожного гравця, що заважають їм досягненню більшого успіху в житті.

Анонс заходів представництва Forex Club в місті Вінниця

А для тих, у кого все чудово, гра це можливість приємного спілкування з активними, цікавими людьми і отримати заряд позитиву.

У нашому офісі проводяться:

  •  Вступний семінар. Кожен: вівторок в 11-00 і четвер 18-00.
  • Новинка! Тренінг-Гра LibertEx. Унікальна економічна гра, в якій гравці здобувають навички правильного управління вільними коштами, розумним вкладенням, коректному менеджменту активів, вмінню «відчути» ситуацію. Гра проводитися кожен: вівторок і четвер на 15-00. Реєстрація обов\'язкова, кількість місць обмежена.
  •  Курс підготовки трейдерів.

За 4 тижні активної роботи з експертами ви отримаєте:

- Базовий рівень для практичної успішної роботи на фінансових ринках,

- Ефективну систему для вашої торгівлі,

- Можливість участі в команді трейдерів,

- Супровід у чаті та клубні зустрічі.

  •  Курс підготовки інвесторів

За 2 тижні активної роботи з експертами ви отримаєте:

- Базовий рівень для практичного формування портфеля інвестора,

- Технічні навички роботи з робочим інструментом LibertEx;

- Ефективні техніки для аналізу точок приєднання і відкріплення інвестицій;

- Супровід у чаті та клубні зустрічі.

За запитом пропонується ВІП-коучинг підтримка на 3 місяці. Супровід для вироблення своєї успішної торгівлі як для початківців так і для бувалих трейдерів.

17 червня на 15-00 семінар-практикум «Фінансова грамотність»

Ми працюємо для Вас з 10:00 до 18:00. Ви можете звернутися за індивідуальною консультацією до професійних консультантів нашого представництва (за попереднім записом у менеджера офісу).

Трейдери, приєднуйтесь! Будемо раді Вас бачити в нашому офісі і допомогти знайти відповіді на Ваші запитання.

Детальніше про участь у заходах нашого офісу Ви можете дізнатися, зв\'язавшись з нашим менеджером зручним для Вас способом:

  • Україна, м. Вінниця, вул. Козицького, 38 (приміщення ПУМБ-банку)
  •  За телефонами:
  • +380 (432) 69-12-80 +380 (63) 642-61-61 +380 (67) 44-74-096
  •  [email protected] Сторінка сайту



Переглядів: 4009
Поширень: 0