З 10 чеврня по 10 липня у виномаркеті №1 "Rudomino" відбудеться фестиваль білого та рожевого вина. В рамках фестивалю пройдуть дні вин Австрії та Німеччини, Італії, Франції, Іспанії, Чилі, Аргентини та Уругваю, ПАР, Австралії. В ці дні виномаркет буде заохочувати своїх відвідувачів дегустаціями, призами, а також знижками -10% на вина відповідних країн.

Серед призів 10 сертифікатів від лікувально-діагностичного центру «Оптика Плюс», 10 сертифікатів від магазину коштовностей «Tori Rud Collection», вечеря та 30 сертифікаті на знижки в ресторані «Ile de France», 10 сертифікатів від тур-агенства «Янко», а також неймовірна кількість призів від виномаркету, які не залишать байдужим жодного відвідувача.

Цей фестиваль – чудовий шанс відчути свіжість і легкість білих та рожевих вин, а також скористатись знижками і отримати подарунки!

Виномаркет №1 «Rudomino» вул. 600-річчя, 17г. телефон: 508842, (050)313-14-18.

Тимур КватернюкКоментар шеф-сомельє Виномаркета №1 Rudomino

Тимура Кватернюка:

 Якими мають бути літні вина? Правило при виборі вина влітку досить просте ,воно повинно бути легким і прохолодним. Важливим є ще той фактор, що це вино повинно підходити до легких страв – салатів, закусок та морепродуктів.

  Як же визначитись з вибором білого вина? В ідеалі воно повинно бути сухим, ароматним і мати освіжаючу кислотність. Бажано надавати перевагу винам з невеликим вмістом алкоголю  (не більше 12%).

 Що стосується рожевих вин - вони не мають сезонних обмежень, але влітку є особливо актуальними. Рожеві вина завжди вживають охолодженими і вони є універсальними в плані гастрономії.


Переглядів: 3632
Поширень: 0