УМКА знову вирушає у подорож щоб навчити екологічно свідому українську молодь впроваджувати проекти і знайти однодумців, які готові долучитися до кліматичного руху. Дводенний тренінг у рамках освітнього туру з розвитку активістів «Генерація Е» відбудеться 27-28 вересня у Вінниці. Також у ньому очікується участь екоактивістів з різних міст України: Хмельницького, Києва, Львова, Рівного.

Програма тренінгу відповідає меті туру - допомогти людям, які прагнуть бути рушійною силою змін, втілити екологічні задуми у реальні ініціативи, залучити й активізувати зусилля молодого покоління для захисту довкілля, раціонального користування енергоресурсами, попередження змін клімату. Кліматичний тур «Генерація Е» - на черзі Вінниця!Саме тому УМКА проводить тренінги з організації екологічних проектів у різних містах України. Програма кожного навчального заходу адаптується з урахуванням екологічної ситуації регіону, відповідно до рівня підготовки, запитів і потреб учасників на основі попереднього опитування і досвіду проведених тренінгів «Генерація Е». Основні блоки: загальна інформація про зміни клімату і можливості впливу для попередження й адаптації, аспекти енергоефективності, робота над проектом, взаємодія у команді, необхідні навички та ресурси, планування довгострокової діяльності. «Генерація Е» розвиває екологічних активістів у сучасному, позитивному, молодіжному форматі – заради майбутнього у гарній країні на безпечній планеті! Орієнтовна кількість учасників –  до 25-30 осіб.

Тренінговий тур вже побував у Полтаві, Львові, Рівному, Чернівцях та Тернополі.

Відбір здійснюється на основі анкетування. Запрошуємо усіх охочих взяти участь у тренінгу заповнити анкету за цим посиланням до 24 вересня 2014 (включно):

https://docs.google.com/forms/d/1iMt4gDoAuw6HkdYJVE7MSegZTAbMNA1ugMwjs-nKm3w/viewform

Детальну інформацію ми надамо учасникам після завершення обробки анкет під час формування групи.

Зміни клімату вимагають змін! До зустрічі у Вінниці!

ВК: https://vk.com/generationevinnytsia

Контактні особи:

Степан Кушнір, координатор проекту, голова правління ГО «Хмельницький молодіжний клуб розвитку»

e-mail: [email protected], тел: (096) 945 02 51

Юлія Ткачук, партнер проекту у Вінниці

e-mail: [email protected],  тел:  (067) 433 91 22

Про УМКА

Українська молодіжна кліматична асоціація (УМКА), (англ. – YUCA) є неурядовою організацією соціально-екологічного спрямування, ключова галузь – зміни клімату, попередження, адаптація. Заснована у 2013 році з метою створення платформи для взаємодії та розвитку кліматичних активістів. Основні проекти: «Бери і роби» - кампанія практичних екоінтервенцій, щорічний освітньо-практичний форум «Енергія змін» (Power Shift), мережа центрів популяризації ідей і пратики сталості, «Стале життя» - практичний експеримент з низьковуглецевого способу життя та ведення домогосподарства в Україні, тренінгів тур з розвитку активістів «Генерація Е».


Переглядів: 4125
Поширень: 0