Теперішні цінники в аптеках не просто шокують, а дійсно роблять лікування недосяжним для цілих верств населення. За словами операторів фармринку – основна проблема росту цін це зростання євро. Відтак, імуноглобулінвітчизняного виробництва, препарат необхідний матері при резус-конфлікті виріс з 600 гривень до 1100, популярний Трахісан виріс з 40 гривень до 79, Декатилен – з 44 до 82 гривень, а Німесил- з 16 гривень у 2013 році до 40 гривень тепер!Витрати на діагностику також невпинно зростають.У місцевому медичному центрі «Альтамедика» ціна послуги на гінекологічне УЗД виросло з 90 до 130 гривень, а УЗД молочної залози - з 67 гривень до 72.

медичне страхування

Скільки ж витрачає українець на аптеку? В загальному загальний обсяг фармацевтичного ринку України за результатами 2013 року, опублікованого на сайті Pharma.net, року склав 35,85 млрд. грн.,а відповідно до даних статистики населення України на 01 січня поточного року склало 45,426 тис. осіб. Шляхом нескладних розрахунків видно, що середні витрати українця на ліки становлять 789 гривень на рік.До витрат потрібно додати також діагностику, аналізи тощо. Так, зібравши за рік чеки з аптек та медичних центрів, думаю кожен другий почухає потилицю!

Страхова компанія «МІСТО» пропонує вирішення такого болючого питання завдяки комплексній програмі страхування із базовим платежем у 120 гривень на місяць.

Основні переваги від медичної страховки:

- Реальна економіякоштів на лікування та діагностику.

Так, при сплаті 120 гривень на місяць лікування кожної застрахованої особи будуть проводитися в обсязі страхової суми, що складає 20 000 грн. протягом року. Тобто витрати на медичні послуги та медикаменти буде оплачувати страхова компанія за умовами договору страхування.

-Забезпеченняперевіреними і ефективними ліками.

Не має потреби експериментувати зі своїм здоровям, перебираючи ліками, які побачив по телебаченню. Лікування застрахованих осіб здійснюється по протоколам. Страхова компанія зацікавлена провести саме ефективне лікування, адже повторні звернення по одному ж захворюванню – це додаткові збитки для компанії.

- Цілодобовийзв\'язокізлікарем.

Страхова компанія видає картку застрахованої особи із номер телефона лікаря, який буде здійснювати лікування або координацію лікування (запис, організація доставки ліків тощо).

- Широкепокриття.

Страхова компанія бере на себе зобов’язання організувати процес надання допомоги, обстеження і забезпечення медикаментами цілодобово в усіх областях України через мережу медичних закладів і довірених лікарів наших партнерів – компанії «Асистанс України» та «Смайл Сервіс». Тобто віддаленість від рідного дому не є перешкодою для отримання висококваліфікованої медичної допомоги в разі захворювання або нещасного випадку.

- Бути застрахованим – це сучасно.

На сьогодні телефоне благо у вигляді дзвінка начмеду або головному лікарю замінюють на дзвінок у страхову компанію. Подальше лікування координує довірений лікар від страхової компанії, а Застрахована особастворюєіміджзахищеногопацієнта.

Тож, панове, чи не на часі застрахувати своє здоров’я?



Переглядів: 4707
Поширень: 0