Незвичайну екскурсію організувала для своїх слухачів БізнесШкола Вінницької філії ПриватБанку. 25 школярів безкоштовно відвідали розважальний центр ROSHEN та побували на виробництві цукерок «Корівка» на кондитерській фабриці в обласному центрі.

Спочатку школярі грали в неймовірно захоплюючі ігри в розважальному центрі ROSHEN.

«Головна ідея центру – в ігровій формі розказати дітям про історію виникнення шоколаду, інгредієнти та технології, які використовує наша компанія у своєму виробництві, – розповідає екскурсовод центру Єлизавета. – На площі 800 кв. м розмістилися 4 зали із сучасними інтерактивними іграми, цікавими головоломками та захоплюючими завданнями. Діти в інтерактивній ігровій формі спілкуються з «живим» роботом Робошеном, дивляться мультик у 4D-кінотеатрі».

25 школярів з БізнесШколи дізналися, як роблять цукерки

Відповівши на всі запитання та пройшовши всі етапи розважального центру, діти потрапили в головне сховище ROSHEN, де зберігаються всі рецепти солодкої продукції. Усі рецепти знаходяться у великих сейфах із кодовими замками.

Потім діти перевдяглися у спеціальну форму – білі халати, шапочки та бахіли – і пішли на екскурсію на виробництво цукерок «Корівка». Вони побачили процес виготовлення солодощів – роботу новітнього обладнання та професійну працю майстрів-кондитерів.

25 школярів з БізнесШколи дізналися, як роблять цукерки

А після екскурсії на школярів чекав приємний сюрприз – дегустація найсмачніших солодощів і цікавий подарунок від ROSHEN. Переповнені емоціями школярі ділися враженнями.

«Я вже бачив процес виготовлення шоколадних цукерок, а як виготовляють «Корівку» навіть не здогадувався, – говорить 11-річний Олександр Іванченко зі школи № 7. – Тепер друзям розповідатиму».

«Так несподівано, що ми прийшли у гості, а нам ще й подарунки дали, – дивується Анна Зубко, учениця вінницької школи № 34. – Сподобався дуже смішний мультик у 4D-кінотеатрі, а ще там стільці вібрували й справжній вітер в обличчя дув».

25 школярів з БізнесШколи дізналися, як роблять цукерки

«Я так хочу туди повернутись, там як у казці, – мрійливо каже Олександра Нечорна, учениця вінницької школи № 25».

«У БізнесШколі ЮніорБанку учні не лише освоюють фінансову абетку, але й набувають справжніх ділових якостей всебічно розвинутої особистості, яка в майбутньому легко стане лідером та зможе організувати власну справу, – розповідає Альона Гринчак, керівник бізнесу обслуговування індивідуальних VIP-клієнтів Вінницької філії ПриватБанку. – Наші учні з легкістю засвоюють ази ораторського мистецтва, вчаться домінувати в соціумі, визначати пріоритети та орієнтуватися в різних ситуаціях».

Слухачами БізнесШколи можуть стати всі бажаючі віком від 10 до 16 років. БізнесШкола ЮніорБанку працює не лише у Вінниці. Цього року безкоштовні заняття зі школярами в БізнесШколі проводять у Могилев-Подільському, Жмеринці, Літині, Піщанці, Томашполі, Тульчині, Ладижині, Калинівці, Іллінцях, Барі, Гнівані, Козятині та Немирові. Заняття проводяться раз на тиждень з початку вересня й триватимуть до кінця грудня. Також заплановано заняття у лютому–травні. Групи формуються за віком: 10–13 та 14–15 років.

«Випускник, який відвідував більшість занять і склав фінальний іспит, отримує диплом про закінчення БізнесШколи, – говорить Наталія Шпак, керівник Напрямку «ЮніорБанк та Агентська мережа» Вінницької філії ПриватБанку. – Кожного дипломованого випускника вносять до кадрового резерву ПриватБанку. Потім він має привілеї під час працевлаштування. Незалежно від того, яку сферу діяльності вибере Ваша дитина, знання, отримані в банківській школі, дозволять впевнено орієнтуватися в банківських послугах і керувати особистими фінансами».

Щоб стати учнем БізнесШколи у лютому 2015 року, необхідно зареєструватися на сайті  www.juniorbank.ua   або звернутись у найближче відділення ПриватБанку.



Переглядів: 6183
Поширень: 0