Тепер залізничні каси можна знайти не тільки на вокзалі, але й у касах та в будь-якому терміналі самообслуговування ПриватБанку.

- Вінничани знають, що купити квиток на поїзд можна або на залізничному вокзалі або у єдиній у Вінниці касі попереднього продажу квитків на вул.Космонавтів, - каже Алла Яськова, керівник Бізнесу платежів та переказів Вінницької філії ПриватБанку. - Запроваджуючи сервіс продажу залізничних квитків у касах ПриватБанку ми розширили мережу попередніх кас до 546 - саме стільки відділень та терміналів є у Вінницькій області.

Купуючи квиток на поїзд у касах ПриватБанку, клієнт витрачає не більше 3 хвилин. Він може не лише придбати квиток, але й самостійно обрати зручне для себе місце в будь-якому вагоні потяга, у той час як в касах вокзалів квитки продаються тільки в міру формування кожного з вагонів. Електронний квиток не треба обмінювати на оригінальний паперовий квиток – під час посадки на потяг досить показати провідникові роздруківку електронного квитка з QR-кодом, яку видає термінал або збережену копію квитка на смартфоні, планшеті або ноутбуці.

Купуючи квиток на потяг у касах ПриватБанку, вінничани отримують знижку 5 грн та можуть повернути повну його вартість

Починаючи з листопада 2014 року і до 31 травня 2015 року кожен клієнт гарантовано отримає 5 грн на рахунок «Бонус Плюс» і стане учасником акції, переможець якої отримає назад вартість квитка.

Для цього потрібно купити залізничний квиток у відділенні ПриватБанку, Інтернет-банку Приват24 або на сайті bilet.pb.ua, зазначивши промокод,який клієнт отримав в SMS-повідомленні, конверті для квитків у касі вокзалу або на листівці в поїзді.

Переможець акції буде визначатися щомісяця випадковим чином за допомогою спеціальної комп’ютерної програми. До кінця строку дії акції щомісяця буде розіграно 3 головних призи - повернення повної вартості квитка.



Переглядів: 5326
Поширень: 0