Де купити спортивні тренажери у Вінниці? Вже 12 років у Вінниці працює великий магазин спортивних тренажерів Фітнес Маркет!

ФітнесМаркет ЄДИНИЙ офіційний представник тренажерів торгової марки Housefit у вінницькому регіоні. Як завжди у нас найнижчі ціни у місті І НАВІТЬ НИЖЧІ НІЖ В ІНТЕРНЕТІ на всі тренажери Housefit. 

Надійна, уважна робота з покупцями є нашою маркою. Для наших покупців завжди працює пункт ремонту тренажерів, завжди у наявності запчастини ! У наш час це  дуже важливо, адже зараз фактично ніде немає ремонту.

Тренажер придбаний дешево або дорого у сумнівного продавця працює лише до першої поломки … Ми чесно виконуємо не тільки гарантійні зобов”язання, але й післягарантійне обслуговування. Магазин ФітнесМаркет багато разів вигравав тендери на поставку тренажерів до різних установ, організацій, спортзалів. Хто купляв у нас, з часом знову приходять до нас за наступною покупкою, присилають родичів та знайомих. Тому ми є і будемо далі для Вас!

Ми продаємо різні тренажери у Вінниці. Це бігові доріжки, орбітреки, велотренажери, силові тренажери, різні массажери, лавки, тенісні столи, шведські стінки, безліч різних малих тренажерів та спорттоварів. Нагадуємо, що ФітнесМаркет ЄДИНИЙ офіційний магазин фірми Housefit  у Вінниці. Бережіться шахраїв! Товар куплений не у нас ми не ремонтуємо. 

Магазин ФітнесМаркет останні 10 років знаходився за адресою: м.Вінниця, вул. Червоноармійська, 87. Тепер МИ ПЕРЕЇХАЛИ у ТЦ ВІВАТ, 2-й поверх, що на вул. Липовецька 6а. Це біля муніципального ринку. Наш незмінний телефон 067 195 8100. Тепер Ви знаєте де можна у Вінниці купити тренажери належної якості, недорого за  більш низькими цінами, не переплачуючи! 

Якщо при купівлі тренажера у іншому магазині Вас обманюють, не чесно інформують про товар, дуже завищена ціна, або підозріло низька ціна, кажуть що є гарантія, а її реально немає, або платна гарантія, або обманюють з ремонтом, відмовляють у  ремонті під вигаданою причиною і посилають ремонтувати до нас – це шахраї ! Ми ремонтуємо тільки тренажери придбані у нас! Тому краще зразу звертайтесь до нашого магазину ФітнесМаркет,  ТЦ ВІВАТ, вул.Липовецька 6а, тут ви гарантовано отримаєте і великий вибір тренажерів, і високу якість, низькі ціни, чесну інформацію про товар і звичайно реальну гарантію та обслуговування, ремонт, запчастини, доставку! Також висилаємо по всій Україні. Зичимо Вам гарного здоров”я, та гарного настрою. Чекаємо у нас! З повагою, магазин ФітнесМаркет Housefit.

Працюємо:

  • ПН-ПТ 10-18
  • СБ-НД 10-15
  • тел. 067 195 8100,  093 413 7767

Бігові доріжки у Вінниці.

Магазин ФітнесМаркет пропонує великий вибір магнітних, електричних та професійних бігових доріжок Housefit з гарантією та обслуговуванням. У продажу доріжки самих нових моделей та самого сучасного дизайну. Займатись на них саме задоволення! Бігові доріжки – це складні тренажери, в них багато електроніки. Якщо Ви купили бігову доріжку у сумнівного продавця, відрізаного від сервісу та запчастин або у інтернеті – це катастрофа! Перша ж поломка може виявитись і останньою і доріжка зупиниться назавжди, ніхто її не відремонтує . Купуючи у нас, Ви маєте впевненість в тому, що в нас є сервіс та запчастини. Є післягарантійне обслуговування . І все це є тільки для наших покупців ! До нас звертаються покупці, які купили в нас доріжки ще 8 -10 років назад і ми лагодимо ці доріжки, люди продовжують займатись.

Орбітреки у Вінниці

Магазин ФітнесМаркет пропонує великий вибір орбітреків Housefit – механічних, магнітних, електромагнітних  програмованих та професійних. Ці тренажери підбирають на різну вагу користувача. Працює верхня та нижня частини тіла.

Велотренажери у Вінниці

Магазин ФітнесМаркет  пропонує великий вибір велотренажерів   Housefit – механічних, магнітних, електромагнітних  програмованих та професійних. Ці тренажери одні з самих популярних, завдяки невисокій ціні, комфорті при використанні, та компактним розмірам.

Силові тренажери у Вінниці

Магазин ФітнесМаркет пропонує великий вибір силового обладнання  Housefit – силові станції, фітнес станції, лави під штангу, стійки під штангу, грифи різного призначення та розмірів, олімпійські грифи, диски стальні, прості та олімпійські, диски гумовані., гантелі.

Масажери та масажне обладнання у Вінниці

Магазин ФітнесМаркет пропонує великий вибір різноманітних масажерів як ручних так і стаціонарних на стійках з комплектами ременів для масажу. Також у наявності ВЕЛИКИЙ ВИБІР МАСАЖНИХ КРІСЕЛ ТА МАСАЖНИХ ЛІЖОК , масажні накидки на крісла та ліжка. Є надзвичайні електронно-пневматичні масажери для очей, які покращують зір. 


Переглядів: 10092
Поширень: 0