Органічна продукція – це продукція :

  1. отримана при повній відмові від отрутохімікатів та мінеральних добрив, антибіотиків та ГМО;
     
  2. вироблена з використанням речовин і процесів лише природнього походження, а також дбайливих та правильних методів переробки;
     
  3. отримана в результаті лише сертифікованого виробництва, що передбачає відповідність всіх виробничих процесів до детально прописаних постанов про органічне виробництво Європейського Союзу.

Що таке органічна продукція? Чим вона відрізняється від звичайної? Як її розпізнати?

Виробництво усіх органічних продуктів починається з сертифікації землі. Навіть, якщо це молочна продукція чи мясна, в першу чергу органічний статус повинні отримати поля та пасовища, які використовуються для ведення тваринництва. Корови, які дають органічне молоко повинні випасатись. И щоб трава на пасовищах не виявилася з пестицидами, діоксинами та іншою хімією, яка потім може перейти в молоко чи м’ясо, земля повинна бути сертифікована, як органічна.

Після отримання органічного сертифіката на землю, ферма має право отримати сертифікат на тваринництво. Органічне м’ясо та молочні продукти отримують з тварин, які не вживали гормони росту та антибіотики.

Що таке органічна продукція? Чим вона відрізняється від звичайної? Як її розпізнати?

Тепер відповімо на питання: чим органічна продукція відрізняється від звичайної?

Дослідження показують :

  • органічне молоко містить на 70% більше корисних речовин, вітамінів, антиоксидантів, полінасичених жирних кислот;
  • органічні овочі та фрукти містять на 25 % більше вітамінів;
  • молочні продукти мають у 3 рази більше кислот Омега-3 та на 75% бетакаротину;

Споживачі обирають органічну продукцію за високу харчову цінність, за безпечність для здоров’я: вона без гормонів, без ГМО, антибіотиків та консервантів.

Розпізнати органічний продукт дуже просто :

  1. він має особливе маркування;
  2. органічний продукт супроводжується відповіповідним сертифікатом, який підтверджується щороку;

«Органічні товари для всієї родини» – магазин «Біо Лавка»

Товари, які магазин «Біо Лавка» пропонує Клієнтам, не тільки зберігають здоров’я людині, а й «продовжують життя» планеті. Органічне молоко та ковбаси, натуральні соки та джеми, макаронні вироби без глютену та із твердих сортів пшениці, широкий асортимент круп та борошна, косметика на природних активних компонентах, побутова Нехімія, - далеко не повний перелік продукціїї представлений в магазині «Біо Лавка». Наш магазин розташований на першому поверсі ТК «МагіГранд» у відділі «Магіфудс». Ми завжди раді Вас бачити.



Переглядів: 14807
Поширень: 0