Акція до 8 березня: «Подаруй коханій Україну!»

З приходом весни «Домашній телеком» дарує подарунки своїм абонентам в наступних містах: Вінниця, Бар, Жмеринка, Козятин, Коростень (Житомирська обл.), Новоград-Волинський (Житомирська обл.), Черкаси, с. Геронимівка (Черкаська обл.), Оршанець (Черкаська обл.)!

У період з 01.02.2015 р.по 01.03.2015 р. нові абоненти, що підключилися до послуг від «Домашнього телекому», автоматично стають учасниками розіграшу 5 подарункових сертифікатів від мережі магазинів косметики та парфумерії "Брокард" або "Летуаль". І головний приз переможцю акції - подарунковий сертифікат Тур "Намисто Гуцульщини" від туристичної компанії "Мер-ка-Ба»!

Розіграш подарункових сертифікатів відбудеться 8 березня о 15:00 в Торгово-розважальному центрі «Мегамолл» у м.Вінниця. Абоненти, які не зможуть особисто бути присутніми на розіграші або проживають в інших містах дії акції - будуть сповіщені про перемогу по мобільному телефону, вказаному при оформленні послуг.

Списки всіх учасників розіграшу будуть опубліковані на сайті «Домашнього телекому» з 02.03.2015 року.

Даруйте своїм близьким тепло, ніжність та турботу! Залишайтеся завжди на зв\'язку з коханими завдяки високошвидкісного Інтернету від «Домашнього телекому».

Ми бажаємо всім Успіхів!


Переглядів: 6126
Поширень: 0