Найвідоміших людей Вінниці ми покажемо зовсім іншими.

Вони здобували кубки, завойовували медалі, вигравали вибори, конкурси краси, пітніли в спортзалах, боролись за посади. Володимир Гройсман, Сергій Моргунов, В’ячеслав Узєлков, Віктор Бронюк, Ольга Стороженко…. сьогодні вони знамениті, успішні і заможні. Кожен з них має свій шлях до успіху, в кожного є історії, які вони люблять розповідати і були моменти в житті, які б хотілось забути. В програмі «На висоті»  вони розкажуть геть усе: через що їм довелось пройти аби бути тими, ким вони хотіли стати, на які жертви довелося йти аби тепер носити титул «Найкрашого». Найуспішніші людей Вінниці розповідають про щастя, гроші, мрії, страхи... про що вони ще ніколи й нікому не розповідали.  До речі, фразу: «Я ще ніколи нікому цього не казав» після запису програми знімальна група «На висоті» чує Ті, хто завжди «На висоті»часто.

«Пам\'ятаю був один гость, відома особистість в Україні, Європі, який своєю відвертістю здивував усю знімальну группу. Він розповідав про надмірне вживання алкоголю, коханок, свою скупість. Через день він зателефонував і сказав: « Я там наговорив лишньго, виріжте». Якби ми все це вирізали, то програма була б не цікавою і хвилин на п»ять. Залишили чи ні? Дивіться програму і дізнаєтесь.»--каже ведуча програми Мирослаа Дзівінська.

Стати успішним та впливовим,  як показує парактика,  має шанс кожний. А подивитись на тих, хто уже досягнув  висот можна в суботу о 20 00, в неділю о 12 00 та в четвер о 17 00  в програмі «На висоті» тільки на телеканалі «Еверест».



Переглядів: 5666
Поширень: 0