Унікальний пачковий термінал ПриватБанку діє у торговому центрі Мегамол, що у Вінниці по вул.600-річчя, 17. Підприємці, які щодня здають виручку до банку і користуються терміналами самообслуговування ПриватБанку зможуть набагато швидше здавати свої гроші. Термінал приймає гроші в пачках до 80 купюр.

- Інноваційний термінал став 459-м на Вінниччині серед звичайних ТСО та п’ятим пачковим, - говорить Геннадій Кухарчук, керівник напрямку розвитку та контролю банкоматної та термінальной мережі Вінницької філії ПриватБанку. - Ця можливість значно скоротить час обслуговування клієнтів, які сплачують великі суми, або кладуть виручку на розрахунковий рахунок.

Підприємці зможуть набагато швидше здавати свої гроші. Термінал приймає гроші в пачках до 80 купюр будь-якого номіналу у пачці. Працює за таким самим принципом.

Гроші пачками приймають у МегамоліСпеціалісти ПриватБанку постійно працюють над спрощенням меню, але навіть якщо ви зіткнулись з труднощами, завжди зможете звернутися за допомогою до Інтернету, де на сторінці ПриватБанку зможете побачити відеоролик з необхідними інструкціями.

Розвиток термінальної мережі самообслуговування зумовлений підвищеним попитом на “електронних касирів”. Адже можливість цих апаратів дуже широкі - від отримання або відправлення грошових переказів міжнародних систем до купівлі квитків на транспорт або культурно-масові заходи.

Сьогодні на Вінниччині діє 459 термінали самообслуговування, 239 банкоматів. В цілодобовому режимі 24/7 працює 21 зона самобслуговання.



Переглядів: 5529
Поширень: 0