Пам’ятаєте лото - гру, за якою ми годинами просиджували  в родинному колі та з друзями?  Компанія «Еверест» відроджує старі та добрі традиції гри у лото та розпочинає для своїх абонентів новий щотижневий телевізійний проект «Сімейне лото». 

22 березня об 11:00 збирайтесь родиною біля телевізора, вмикайте телеканал «Еверест» та грайте у перший тираж «Сімейного лото». На Вас чекатимуть цінні подарунки!

Уважно слідкуйте за номерами гральних кульок, які ведуча програми діставатиме із лототрону. Шукайте у вашому білеті номери кульок та закреслюйте іх. Гра проходитеме у декілька турів, в кожному з яких визначаються переможці, що отримають відповідні призи.

  • І-й тур - перемагають учасники, що першими закреслять 5 чисел однієї горизонталі верхньої або нижньої картки.
  • ІІ-й тур - перемагають учасники, що першими закреслять всі 15 чисел однієї картки, верхньої або нижньої.
  • ІІІ-й тур - перемагають учасники, що першими закреслять всі 30 чисел обох карток.
  • IV-й тур – всі учасники, що закреслять 30 чисел обох карток до закінчення гри отримають заохочувальні призи.
  • А також, кожен учасник може «зірвати» Джек-пок, закресливши 15 чисел однієї картки протягом перших 15 ходів.
  • Зберігайте білети, навіть, якщо вони не виграли. Адже, у святковому Суперфіналі, серед всіх цих білетів буде розіграно суперприз!

Виграшні номери білетів буде наведено в кінці кожної програми. Також, ви зможете дізнатись результати тиражу на сайті www.everok.vn.ua після виходу програми в ефір. Власники головних призів будуть запрошені до студії і всі вінничани зможуть побачити щасливих переможців у наступній програмі.

Замовляйте білети лото, скориставшись бонусами, які щомісяця нараховуються кожному абоненту. Вартість білету на перший тираж складає лише 10 бонусів!

Придбати білет Ви можете як на сайті www.everok.vn.ua  у розділі «Сімейне лото», так і звернувшись до Контакт-центрів компанії «Еверест» (із собою необхідно мати паспорт або інший документ, що засвідчує особу абонента).

До старту гри «Сімейне лото» залишилось декілька днів. Не зволікайте, замовляйте білети вже сьогодні і, можливо, цієї неділі саме Ви станете переможцем.  Пам’ятайте: більше білетів – більше шансів на перемогу!

Чекаємо на Вас у неділю 22 березня об 11:00 в ефірі телеканалу «Еверест» у новому вінницькому проекті «Сімейне лото». І нехай пощастить саме Вам!



Переглядів: 5474
Поширень: 0