ЗА 2 ТИЖНІ РОБОТИ ВИ ЗРОБИТЕ ДЛЯ СЕБЕ ОДРАЗУ 7 МЕГА-КОРИСНИХ РЕЧЕЙ:

  1. зрозумієте чому, насправді ;), Ваші люди не працюють так ефективно, як Вам би цього хотілося
  2. здивуєтеся, дізнавшись як Ви СВОЇМИ РУКАМИ змушуєте їх працювати гірше ))
  3. дізнаєтеся що з цим робити. ЩО КОНКРЕТНО з цим робити.
  4. здобудете безцінне вміння і відтренуєте ті навички мотивації своїх людей, які допоможуть Вашій компанії не лише вистояти в кризу, але й в рази зміцнити свою команду для довгострокового успіху Вашої компанії.
  5. отримаєте повний комплект необхідних і апробованих схем, які зможете використовувати в своїй роботі одразу ж. Просто одразу ж!
  6. забезпечите собі підтримку тренера протягом перших трьох місяців самостійної роботи по збільшенню ефективності Вашого персоналу
  7. проведете 6 вечорів (18 годин :) ) в колі сильних і професійних колег-управлінців і познайомитеся з новими цікавими людьми з вашої сфери діяльності!

-------------------------------------------------------------------------

ЗА ОСОБЛИВОЮ ЦІНОЮ: 2 150 грн. Включено вже абсолютно все – від канцелярії, кави, печива і роздаткового матеріалу – до пост тренінгового супроводу.

Маєте можливість, насправді, вигідно вкласти кошти! Інвестуєте гроші в себе, в свої вкрай важливі вміння і навички – і вони вже точно залишаться з Вами! Яка б там не була інфляція…

-------------------------------------------------------------------------

5 причин чому варто скористатися нагодою і пройти цей бізнес-курс:

  1. Ви можете пройти сильний курс для управлінців (з числа тих, які проходять, як правило, лише в Києві) - вдома у Вінниці, за регіональними цінами!
  2. Курс побудований на роботі з живими прикладами наших реальних клієнтів, і адаптований саме під реалії і потреби малого бізнесу в регіонах!
  3. Тренінг розрахований на керівників бізнесу - Ви будете вникати в суть питання з точки зору власника, або директора компанії, а не його менеджера з персоналу - що вкрай важливо для власників бізнесу і надзвичайно інформативно для менеджерів.
  4. Ви отримаєте перевірений і, насправді, дієвий інструментарій для подальшої самостійної роботи. Результат Ви відчуєте при роботі з першою ж ситуацією!
  5. Завдяки новим навичкам, Ви, однозначно, посилите свою конкурентоспроможність, збільшите ефективність своєї щоденної роботи і розмір прибутку.

-------------------------------------------------------------------------

! В наших групах завжди дуже обмежена кількість місць, через те, що працюємо з максимально індивідуальним підходом, тому: ТЕЛЕФОНУЙТЕ, АБО ПИШІТЬ ВЖЕ ЗАРАЗ! тел. 096 532 82 32

P.S. ....найбільш вдала інвестиція під час кризи і непевності – інвестиція в себе!


Переглядів: 3183
Поширень: 0