Шановні абоненти!

Повідомляємо, що з 01.06.2015 вартість послуги аналогового телебачення складатиме 60 грн.

З метою інформування абонентів та надання відповідей на можливі запитання, керівництво компанії організувало зустріч із журналістами місцевих ЗМІ. Наводимо друковану версію розмови.

- Зважаючи на загальне зростання цін, чи варте підняття абонплати  на 20 гривень окремої розмови, чи це просто спосіб привернути до себе увагу?

- Спілкування з абонентами – невід’ємна і надзвичайно важлива складова нашої роботи. Ми дотримуємось принципу «прозорості» у відносинах з людьми. Протягом усіх років, ми чесно і відкрито повідомляємо про події та зміни, що відбуваються в компанії. Наші користувачі завжди в курсі подій, що є одним із принципів нашої роботи. А щодо привертання уваги до торговельної марки «ЕВЕРЕСТ», то її цілком достатньо. Крім того це не та ситуація, яка потребує реклами.

- В минулому році Ви вже піднімали вартість кабельного телебачення. От і зараз чергове зростання ціни. Чи плануєте Ви наступне здорожчення послуг?

- Нинішнє підняття вартості – вимушений крок, спричинений загальним зростанням цін і, зокрема, зміною валютного курсу. Більшість витрат на оплату каналів, які ми ретранслюємо, на закупівлю обладнання та витратних матеріалів, на модернізацію та обслуговування мережі, жорстко прив’язані до валютного курсу і впливають на кінцеву вартість послуги. В той час, коли абонплата складала 35 грн за місяць, вона була еквівалентна більше, ніж 4 долари США. На сьогоднішній день сума в 60 грн – це трохи більше 2 доларів США. Але ми сподіваємось, що ситуація в країні стабілізується, економічні коливання вщухнуть, а отже, подальшого зростання вартості послуги кабельне телебачення не відбуватиметься.

- Раніше Ви говорили про те, що у Вінниці - найнижча абонплата за телебачення. Отже, із нинішнім здорожченням, «пальму лідерства» втрачено?

- Дійсно, з початку заснування нами у Вінниці кабельного телебачення, ми запропонували Вінницьким глядачам чи не найнижчу ціну в Україні і утримували її всі ці роки. Проте, навіть із врахуванням підняття вартості, абонплата і зараз залишатиметься однією із найнижчих серед всіх провайдерів України.

Звертаю увагу на те, що за моїми спостереженнями, середня абонплата по Україні складає 60-80 грн за місяць. Я не беру до уваги вартість послуги кабельного телебачення у великих містах, яка подекуди доходить навіть до 120-140 грн за місяць. І така ціна при тому, що якість та наповнення контенту, як на мене, – значно гірші. Ми ж пропонуємо вінничанам послугу, в якій навіть базовий пакет телеканалів суттєво більший та якісніший за преміум-пакети в інших містах.

- Тоді, чи не було б логічним зменшити кількість каналів, замість підняття абонплати? Або транслювати більш дешеві.

- Багато провайдерів пішли цим шляхом. Але заміна рейтингових телеканалів більш дешевими чи зменшення їх кількості – це рух «назад», що неодмінно призведе до інформаційного «спустошення» послуги. Адже глядачі бажають дивитись цікаве, різнопланове та незаангажоване телебачення, мати вибір, а не задовольнятись переглядом безкоштовних, «сірих» і, зазвичай, однотипних каналів. В теперішній непростий час, для багатьох телебачення залишається основним «вікном в світ». І позбавити глядачів, чи не єдиного, джерела інформації та дозвілля - неприпустимо.

- Чи не спричинить підняття вартості телебачення відмову окремих верств населення від послуги?

Ми розуміємо, що підняття абонплати – не «популярний» крок у сприйнятті людей, але він необхідний та спрямований не тільки на збереження послуги на тому рівні, який є, а й на подальший її розвиток (на подальше її покращення). Наша мережа – одна з найсучасніших як у нашій країні, так і в Європі. Якість нашої послуги не залежить від електромагнітних коливань, негоди, а за надійністю її роботи слідкує сучасна апаратура та висококваліфікований персонал. Ми, на мою думку, – єдиний провайдер, що реально забезпечує безперервну підтримку та обслуговування, адже ремонтні бригади та спеціалісти сервісного обслуговування готові виїхати у будь-який час доби, працівники колл-центру цілодобово нададуть відповідь на всі запитання, а двері інфоцентрів компанії відкриті щоденно, без вихідних та свят. 

Ми ретельно відібрали кращі канали з найвищими рейтингами. Наш глядач, незалежно від віку та вподобань, завжди «має, що подивитись», адже тематика каналів охоплює всі жанри та напрямки. Більше того, тільки наші абоненти мають можливість переглядати ексклюзивні телеканали, більшість з яких транслюють лише одиниці серед всіх провайдерів Україні. А канали таких телевізійних груп, як «Discovery», «Sony», «Fox», «Viasat», канали «Eurosport» та багато інших одночасно входять тільки у наш пакет. Крім цього, з 01 червня буде відкрито вільний доступ до нових додаткових каналів в цифровій та HD якості. Загалом, наш абонент матиме можливість перегляду близько 140 каналів*. І це фактично за 60 грн. за місяць.

Скажіть, чи є ще компанія, яка б пропонувала щось аналогічне за кількістю, якістю та рівнем сервісу? Саме тому ми й сподіваємось, що всі глядачі продовжуватимуть користуватись нашою послугою, адже ми все робимо для того, щоб вона була найкраща.

- Ви не до кінця відповіли на попереднє запитання. Я маю на увазі, чи не стане збільшення абонплати «непідйомним тягарем» для сімейного бюджету окремих родин?

- Впевнений, що ні. Саме з метою зменшення витрат наших абонентів, була започаткована програма лояльності, що має назву «Клуб Еверест». Скориставшись бонусами, які щомісяця нараховуються кожному абоненту, учасники Клубу можуть замовити безкоштовні** місяці телеперегляду. Крім цього, кожен має змогу отримувати за бонуси різноманітні товари та послуги,*** як на сайті everok.vn.ua в режимі он-лайн, так і звернувшись до Інфоцентрів компанії. А завдяки універсальній дисконтній картці Еверкард – економити щодня на будь-яких покупках, лише пред’явивиши картку в магазинах та закладах всього міста, що є партнерами програми. Кожна покупка, від продуктів та ліків, до побутової техніки чи одягу, кожен похід у стоматологію або обстеження в медичних закладах, похід з дітьми до розважального центру або поїздка з родиною на відпочинок, навчання чи похід до салону краси – з Еверкард все приносить відчутну економію сімейного бюджету. Разом, це не тільки компенсує зростання цін, а й, зазвичай, повністю «повертає» нашим абонентам їх витрати на кабельне телебачення та Інтернет. Більше того - багатьом родинам, що систематично користуються універсальною карткою знижок Еверкард, вдається щомісяця заощаджувати значно більше грошей, ніж вони витрачають на послуги компанії.

- Наостанок, хочу подякувати вам за цікаві і актуальні запитання. Можу запевнити, що ми й надалі докладатимемо всіх зусиль, аби вінничани мали можливість дивитись цікаве, сучасне, насичене та різностороннє телебачення, що є запорукою нашої з вами інформаційної незалежності.

 

* - Сумарна кількість програм аналогового телебачення та послуги цифрового телебачення, а саме з врахуванням пакету програм, що станом на 01.06.2015 розповсюджуватимется у некодованому вигляді.

** - розуміється можливість скористатися знижкою на послугу аналогового телебачення, відповідно до умов користування послугою аналогового телебачення, що надається під торговельною маркою «ЕВЕРЕСТ».

*** - Детальний перелік товарів та послуг, а також партнерів, що їх надають можна дізнатись на сайті everok.vn.ua



Переглядів: 4461
Поширень: 0