У травні ПриватБанк почав співпрацю з логістичною компанією Нова пошта. Тепер клієнти Нової пошти можуть отримувати міжнародні та внутрішні відправлення через 13 віддлілень ПриватБанку завдяки новому сервісу - поштоматам.

- Отримати посилки можна не тільки в офісах компанії, але й у найближчому відділенні банку, – говорить Андрій Коваль, керівник бізнесу Споживче кредитування Вінницької філії ПриватБанку. - Зробити це набагато зручніше із запровадженням поштоматів, що працюють у режимі самообслуговування без черг і перерв.

Поштомат – це автоматичний поштовий термінал самообслуговування, у якому клієнт може в зручний для нього час самостійно отримувати посилки. Відправник зазначає в декларації адресу поштомата. Коли посилку доставлено в поштомат, одержувач бачить SMS-повідомлення, після чого може забрати відправлення, підтвердивши свою особу через термінал самообслуговування за допомогою платіжної картки ПриватБанку або ввівши номер телефону на сенсорному екрані. Поштомат відкриє відповідну скриньку, з якої одержувач зможе забрати свою посилку.

У 13 відділеннях ПриватБанку у Вінниці можна отримати посилки Нової пошти

Адреси вінницьких відділень Приватбанку, у яких є поштомати можна дізнатись за посиланням

У рамках спільного проекту логістичних компаній “Нової пошти”, “Міст Експрес”, “Інтайм”, “Нічний експрес” та ПриватБанку отримувати відправлення тепер можна самостійно через 1202 поштомати, що працюють у відділеннях ПриватБанку по всій Україні. Щотижня нові поштомати відкриваються у всіх віддленнях ПриватБанку.

До кінця 2015 року мережа поштоматів ПриватБанку зросте втричі та стане найбільшою не лише в Україні, але й у Східній Європі. Незабаром у відділеннях банку будуть працювати понад 1 300 автоматичних точок отримання посилок, до того ж не лише у великих містах, але й у віддалених населених пунктах і районних центрах.

Поштомати стануть не тільки чудовим додатковим сервісом для клієнтів, але й допоможуть поштовим службам оптимізувати свої витрати та залучити нових клієнтів.

Унікальна технологія логістики та використання банківського термінала та платіжної картки дозволяє гарантувати безпеку отримання посилки.

ПриватБанк розширює мережу поштоматів у своїх відділеннях, щоб клієнти могли користуватися найсучаснішими сервісами самообслуговування зручно та безпечно.



Переглядів: 6575
Поширень: 0