Понад 100 співробітників Вінницького офісу Приватбанку та близько 230 працівників районних відділень вийшли на щорічний зелений суботник. У Вінниці очистили від сміття популярний серед городян Лісопарк. Для прибирання роздали зелені рукавички та сміттєві пакети. Разом з співробітниками ПриватБанку прибирали Лісопарк і діти працівників банку. 11 хлопчиків та дівчаток віком від 3 до 12 років прийшли разом зі своїми батьками. Вони приміряли на себе дорослі рукавички і брали для себе окремі пакети.

- Я прийшов разом з мамою щоб зібрти тут сміття, - тримає у руках поки що пустий пакет 5-річний Ростислав Притолюк. - Люди неправильно роблять, що залишають сміття, щоб хтось інший прибирав. Треба брати з собою пакети на відпочинок і забирати сміття за собою.

ПриватБанк зробив вінницький Лісопарк чистим

Минулого року працівники ПриватБанку також прибирали Лісопарк. Тоді зібрали понад 60 мішків з сміттям. Цього року їх було лише зо 30.

- Значно менше сміття у парку, - говорить Андрій Орленко, керівник напрямку “Роздрібні продажі”. - Якщо у минулі роки за годину ми збирали до пяти мішків непотрібу, то сьогодні ледве один зібрали. Справді, вінничани стали більш відповідально ставитись до природи. Але все одно потрібно підвищувати власну відповідальність перед усім, що нас оточує. Людина, яка підіймає за кимось сміття навряд чи буде сама смітити.

ПриватБанк зробив вінницький Лісопарк чистим

За дві години роботи працівники ПриватБанку прибрали площу Лісопарку у 2500 кв. м. Мішки зі сміттям завантажили у спецмашину, надану Вінницьким міськвиконкомом.

- Хочеться аби наші діти жили у чистому місті, - каже заступник директора Вінницької філії ПриватБанку по розвитку Євгенія Стойко. - І в наших силах виховати дітей так, аби в подальшому таких мішків було менше.

ПриватБанк зробив вінницький Лісопарк чистим

Цього року у соціальній ініціативі ПриватБанку “Зробимо місто зеленим!” взяло участь понад 50 тисяч чоловік у 1 500 містах по усій Україні. Прибрано 300 тисяч гектарів міських парків та зон відпочинку, вивезено більше тисячі тон сміття.

- Європейське майбутнє країни це не тільки економічні реформи і вихід на західні ринки, насамперед це ставлення до свого дому і місту, тому ми вже 11 років поспіль запрошуємо наших співробітників, всіх бажаючих разом зробити наше місто чистішим та зеленішим, - говорить голова правління Приватбанку Олександр Дубілет. - Там де люди щиро прагнуть зробити чистішим, насправді стає чистішим - з кожним роком нам доводиться прибирати і вивозити все менше сміття.



Переглядів: 4255
Поширень: 0