Він підкорює подіуми Парижу та Мілану...

Він - винахідник унікального стилю Смарт Кутюр...

Він знає, чого хоче жінка, адже він - Andre TAN...

В 2006 році дизайнер відкрив дизайн студії ANDRE TAN в Києві. Це стало подією в українській fashion індустрії і справжнім святом для вітчизняних модниць. Незабаром він запатентував новий напрям в моді. Smart Couture - це, в першу чергу, комфортна розкіш. У цьому ж році Smart Couture визнав Париж. У відомому мультибрендовому бутику з\'являється одяг від ANDRE TAN. Колекція ANDRE TAN була вперше продемонстрована на Berlin Fashion Week, німецькі fashion-критики визнали українського модельєра найкращим молодим дизайнером жіночого одягу pret-a-porte. Того ж року ANDRE TAN і Roberto Cavalli створюють наряди для учасниць всесвітньо відомого конкурсу краси Miss Europe 2006. Дизайнер має величезну кількість професійних відзнак і нагород. Його натхнення й віртуозна майстерність стали запорукою успіху і визнання.

Andre TAN відкрив магазин у Мегамоллі

Відтепер придбати вбрання від провідного українського дизайнера Andre TAN можна в ТРЦ Мегамолл. Нова весняно-літня колекція 2015 року FLOERS MARKET на 65% складається з суконь. Усі вони вишукані і жіночні. Одягнувши сукню цього бренду, жінка перетворюється, стає стрункішою і граціознішою. Без перебільшення - сукні для жінки мають величезне значення, тому до їх вибору треба підходити відповідально.

Andre TAN відкрив магазин у Мегамоллі

У асортименті нової колекції суконь натуральні тканини і волокна, що забезпечують максимальний комфорт в жарку пору року. Окрім цього, колекція дуже різноманітна за своєю кольоровою гамою, фактурою і силуетом. Ви зможете знайти сукні в підлогу і сукні з асиметричним низом; вечірні і повсякденні моделі, а також модні цього сезону сукні-сорочки.

Andre TAN відкрив магазин у Мегамоллі

Магазин розташований на 1-му поверсі ТРЦ Мегамолл.

м.Вінниця, вул.600-річчя, 17, тел.0432 507050, megamoll.com.ua



Переглядів: 5185
Поширень: 0