Створення проекту зазвичай складна та кропітка справа. Адже зазвичай, люди будують собі будинки на п’ять, десять, а то й більше років. Тому завжди хочеться, щоб зовнішній вигляд і внутрішнє планування та оздоблення залишались актуальним.

Саме тому проектувальники забудовника розглядають не лише стійкість, надійність та довговічність запропонованих варіантів будинків, а й їх комфортність, зручність у побуті та житті, сучасність та актуальність.

Житло під ключ в місті Вінниці!

Ідея створення таунхаусів в м. Вінниці виникла не даремно. Тепер коли вартість будівництва часто перевищує заплановані витрати, доводиться шукати альтернативні рішення.

При цьому всім відомо, що блокована забудова вже не одноразово виправдала себе по критеріям ціни, якості та надійності.

Sun House – це комплекс двохповерхових комфортабельних будинків, з’єднані між собою боковими стінами - ідеальний варіант для тих, хто бажає поєднати міське життя із заміським комфортом, коли на невеликій прибудинковій території можна відпочити в альтанці, полюбуватися квітами і влаштувати пікнік з друзями.

 Житло під ключ в місті Вінниці!

Кожний будинок площею 106 кв.м., має парко місце та індивідуальну земельну ділянку.

У будинку на першому поверсі будуть розміщені: коридор 9,12 кв.м., кухня 13,81 кв.м., вітальня 25,67 кв.м., санвузел 5,87 кв.м., мансардний поверх – кімната 11,82 кв.м., кімната 16,54 кв.м., кімната 15,41 кв.м., коридор 3,89 кв.м.

 Житло під ключ в місті Вінниці!

Дуже приємно бачити, що проект “Sun Hоuse” втілюється у життя. Зараз вже ведуться будівельні роботи. Таун Хауси будуватимуться за новими технологіями з дотриманням будівельних норм. Новітні технології не перестають дивувати людство. За останні роки галузь будівництва теж збагатилася безліччю інноваційних надбань, які дозволяють споруджувати екологічне і енергозберігаюче житло. Ще і ще раз ми переконуємось у важливості власної техніки у бувельних роботах. Власні, сучасні та швидкі, екскаватори та навантажувачі  JCB та BobCAT супроводжують усі етапи будівництва, занчно пришвидшують та покращують якість робіт.

Завершення будівництва планується на кінець літа. І навіть немає сумнівів, що наші будинки ― комфортні та надійні ― знайдуть своїх щасливих власників. Ми в свою чергу будемо слідкувати за всіма етапами будівництва та розповідати Вам, про основні ключові моменти.

Відділ продажу: «Центр нерухомості Альянс Інвест»

м. Вінниця, вул. Соборна, буд. 95, оф. 8

тел. (096) 699-39-01

http://sunhouse.vn.ua/



Переглядів: 7046
Поширень: 0