Колись в подорожі мене запитали: яка у вас мрія? Я тоді відповіла, що мрію, аби у нас, як і в Японії, було багато квітів, ікебан, і це мистецтво жило. А мрія зявилась ще в той час, коли на Україні не було власного масового вирощування квітів, коли зовсім трошки їх привозили з-за кордону. І коли в руки мені попались привезені з Голандії засушені квіти в малесенькій композиції, я в серці собі, це навіть не було озвучено в голос, сказала: я хочу це робити!

Я пішла дуже дивно працювати в весільний салон, приїхала в Київ, на курси флористики, хоча за фахом я інженер, маю незавершену другу освіту психолога. Для мене була сама велика насолода, коли я вранці робила весільні букети з живих квітів під камерну музику, і це було дуже вранці. Ці миті, дві-три години, коли я могла робити ці букети, для мене були справжньою насолодою.

Наталія Коломацька в ресторані Churchill-inn: як мріяти, аби вони здійснювались

Як здійснювалася ваша мрія?

Мій шлях до мрії склав 20 років. Я займалася живими квітами, і коли одного разу мені подарували на День Народження багато троянд-спрей і вони висохли, я зрозуміла, що це те, що я хотіла робити.
Я все життя сушила квіти. І навіть возила їх за собою, навіть коли переїзджали з міста в місто, я їх складала в коробки, періодично викидала. І це все не було тим, що мені треба. І коли ці троянди висохли, і я зрозуміла, що це - спалах! Це саме те, про що я мріяла дуже багато років!
І тут знадобилися мої знання флористики: форми - це ті ж самі букети, тільки в дуже маленькій мініатюрі. І все це є лише приводом, аби сказати людям, аби вони не залишали своєї мрії.

Я й досі щоразу плачу, коли у мене народжується новий виріб!

Наталія Коломацька в ресторані Churchill-inn: як мріяти, аби вони здійснювались

Що ви побажаєте нашим гостям?

Я дуже зичу всім нашим українським дівчатам зрозуміти, що їх врода і та глибина, яка є в їхньому серці, це, насправді, дуже багато! І я вірю, що наша Україна підніметься, і її буде знати весь світ: творчістю, красою, любовю, божою благодаттю, всім тим, що від глибини знають наші серця! І тому я дуже зичу вам гарної дороги, яка б вистилялася не від користі, а від правди! І саме ця правда обовязково матеріалізується, тому що мотив дуже високий. А все, що справжнє, воно живе! Насіння завжди проростає, і коли це насіння від яблуні, воно дає яблуню, коли це насіння від любові - воно обовязково проросте в серцях любовю. Тому я зичу всім цього гарного шляху, але поскільки я працюю з трояндами, нехай ваше життя буде уквітчане трояндами.

Наталія Коломацька в ресторані Churchill-inn: як мріяти, аби вони здійснювались

Запрошуємо вас відвідати майстер-клас з міні-флористики від Наталії Коломацької та виготовити квіткову каблучку.

Дата: 30.06, 16-00
Місце: ресторан Churchill-inn
Вартість: 240 грн
Обов\'язкова реєстрація за номером: +38 0432 557 255, +38 093 996 88 77



Переглядів: 5667
Поширень: 0