Здача вступних іспитів у навчальний заклад – складна та відповідальна пора. Однак не менше турбот чекає попереду: чи зможемо платити за навчання,як там буде моя дитини жити в гуртожитку?

Для уникнення подібних запитань, страхова компанія «МІСТО» пропонує цивілізовано захиститися від подібних ризиків.

Страхування платника навчання

Страхування платника навчання не є ноу-хау по–вінницьки, але для більшості ВНЗів це новина. Страхується, як правило, батько чи матір вступника від ризиків смерті, встановленої інвалідності 1 та 2 групи, а також від втрати роботи під час навчання свого чада. Ці прикрі випадки, на жаль, не поодинокі та можуть призвести до наслідків неможливості продовження навчання через брак коштів у родині. Страховий платіж залежить від вартості навчання на рік.

Страхування від нещасних випадків та відповідальності студента

Також слід незабувати, що студент, поселившись в гуртожиток, несе матеріальну відповідальність перед навчальним закладом. Наприклад, необережне поводження з електроприборами може легко призвести до пожежі, неуважне ставлення до cантехніки – до затоплення чи підтоплення.

Окрім того, пропонується застрахувати студента на суму 10 тисяч гривень на період навчання від нещасного випадку із медичним супроводом. Вартість такого страхування 200 гривень в рік, але ж погодьтесь, шановні батьки, так спокійніше.



Переглядів: 4082
Поширень: 0