У квітні 2015 року стартував всеукраїнський шкільний конкурс «Єдина Україна», завдяки якому школа-переможець зможе отримати сучасне обладнання для інтерактивного класу. Організатором стала національна програма фінансової грамотності школярів ЮніорБанк.

Дві школи з Вінниці беруть активну участь у конкурсі - №31 та №20.

- Школярі зі школи № 31 активно включились у конкурс ще у травні і на сьогодні займають перше місце у турнірній таблиці, - говорить Наталія Шпак, керівник напрямку ЮніорБанк Вінницької філії ПриватБанку. - 535 учнів стали членами ЮніорБанку та отримали свою першу банківську карту. На другому місці школа у Дніпропетровську з 248 учнями. Тобто, суттєвий відрив дає усі шанси нашим школярам виграти комп’ютерний клас. А от учні з вінницької школи №20 поки що знаходяться на 26-му місці турнірної таблиці.

Вінницькі школярі лідирують у конкурсі від ПриватБанку та мають шанс виграти комп’ютерний “Класс майбутнього”

На сьогоднішній день в конкурсі бере участь 241 українська школа.

- Ми вже не перший рік проводимо такі конкурси серед шкіл, аби зацікавити школярів і вчителів побільше розповідати про себе, свої досягнення, а з іншого боку - внести наш внесок в оснащення шкіл найсучаснішим обладненням, - говорить Наталія Володимирівна. - Підсумки конкурсу будуть підведені наприкінці листопада.

Для участі в конкурсі школам достатньо зареєструватися на сторінці конкурсу  та опублікувати свої патріотичні фото, за які голосуватимуть учасники конкурсу. також потрібно оформити найбільшу кількість карток Юніора.

Вінницькі школярі лідирують у конкурсі від ПриватБанку та мають шанс виграти комп’ютерний “Класс майбутнього”

- Для нас як батьків, цей конкурс є можливістю покращити умови навчання наших дітей, - говорить Людмила Степанюк, мама учня. - Адже школа та батьки самотужки не можуть придбати таке обладнення. Дітям дуже подобається, що карта Юніора дає змогу пройти різні види навчання: екскурсії у банку, бізнес-квести, навчання у БізнесШколі.

Переможцями конкурсу (І та ІІ місце) стануть дві школи, які наберуть у конкурсі «Єдина Україна» найбільшу балів за підсумками відкритого голосування. Їм за рахунок організаторів конкурсу буде встановлено обладнення інтерактивного класу школи (інтерактивна дошка ZnayBoard, робоче місце вчителя ZnayBook, система управління класом Mythware, роутер, проектор, 15 планшетів ZnayPad). Школа, що займе третє місце, отримає 10 планшетів ZnayPad для свого комп'ютерного класу.



Переглядів: 4444
Поширень: 0