Представники ПАТ "Страхова компанія "МІСТО" взяли участь в надзвичайно цікавому заході. 22 жовтня в Києві на території МЦ Mediland пройшло чергове, осіннє, засідання Страхового клубу. Серед учасників були як постійні гості так і нові обличчя.

На практичній частині були розглянуті питання складання комерційних пропозицій і скриптів розмов. Учасники спиралися виключно на свіжу, що надходить з реальних практик, інформацію і розглядали тільки "живі" випадки. Саме це цікавить відвідувачів Страхового клубу, як можливість обмінятися думками та почерпнути сучасну інформацію.

ПАТ "Страхова компанія "МІСТО" прийняла участь в осінньому Страховому клубі

Незмінний учасник Страхових клубів Валерій Рисев виступив з доповіддю і поділився новими досягненнями в бізнесі страхування тварин. Як звичайно, пішов розіграш призів та вручення сертифікатів. По закінченні практичної частини відбулася екскурсія клінікою Mediland. Гості відвідали стаціонар, операційні зали, кабінети фахівців і оглянули палати.

Учасники Страхового клубу, як і зазвичай, набувли неоціненного досвіду, обмінюючись своїми ідеями та досягеннями.

Заступник голови правління ПАТ "Страхова компанія "Місто" зауважив: "Наша компанія цікавиться новинками страхового ринку. Саме тому подібні зустрічі вважаємо надзвичайно корисними."



Переглядів: 3268
Поширень: 0